Publicitat
Societat · 24 de Desembre de 2013. 17:24h.

Sis conductors denunciats per alcoholèmia

Quatre d'ells van provocar accidents

Agents dels Mossos d'Esquadra han denunciat sis conductors -cinc homes i una dona- per circular sota els efectes de l'alcohol amb una taxa penal. Quatre d'ells van provocar accidents de trànsit, tot i que en cap d'ells es van produir víctimes mortals.

La policia va detenir un home de 42 anys i veí de Barcelona per un accident a Sant Vicenç dels Horts. Durant la prova d'alcoholèmia, l'infractor va donar 1,28mg/l, cinc vegades més de la taxa permesa reglamentàriament.

Dos dies més tard, el passat dia 22, a Castellet i Gornal, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de la presència d'un cotxe bolcat en un revolt amb poca visibilitat a la carretera BV-2115. El conductor havia marxat del lloc dels fets, però dues hores més tard va tornar al lloc de l'accident. Quan se li va fer la prova d'alcoholèmia va donar 0,47mg/l.

Aquell mateix dia, a la C-32 a l'altura de Sant Boi, un conductor va conduir durant més de dos quilòmetres sense un dels pneumàtics, després de provocar un accident. També es va quedar sense llums davanters i va deixar restes del vehicle al mig de la via. A la prova d'alcoholèmia va donar 0,54mg/l.

A la matinada del dia 23, un conductor que conduïa amb una taxa quatre vegades superior a la permesa (0,94mg/l), va provocar un accident amb una víctima ferida greu, a la carretera B-212 a Vilafranca del Penedès. En l'accident no es va veure implicat cap altre vehicle.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat