Societat · 15 de Juny de 2012. 20:18h.

Sis detinguts a Badalona pels aldarulls de la vaga general

Estan acusats de desordres públics, coaccions i amenaces

Sis detinguts a Badalona pels aldarulls de la vaga general

Una imatge d'arxiu dels aldarulls a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis persones a Badalona per actes de violència urbana durant la jornada de vaga general, segons ha indicat el cos policial en un comunicat.

Aquestes persones "haurien cremat pneumàtics per tallar la C-31, tot causant importants problemes de circulació i orde públic", ha assenyalat la policia de la Generalitat.

Després de tallar la carretera, "un grup de 20 persones es va dirigir al centre de la localitat de Badalona, en forma de piquet sindical i va provocar amenaces i coaccions als comerciants que tenien els comerços oberts, tot obligant-los a tancar-los".

Els Mossos d'Esquadra imputen als sis detinguts els delictes de desordres públics, coaccions i amenaces. Fins avui, el nombre de detencions ha estat de 106 i 48 d'aquestes persones han estat imputades pels incidents produïts a diversos indrets de Catalunya.

Els detinguts a Badalona, tots ells de nacionalitat espanyola, són: Sergi H.M., de 24 anys; Juan Carlos I.F., de 39 anys; Raúl R.R., de 19 anys; Adrià G.M., de 26 anys; Albert Jordi V.V., de 30 anys i José Miguel C.G., de 36 anys.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Alberto, Badalona, 16/06/2012 - 16:19

Sí, es una vergüenza que mientras se juzga a personas que lo único que han hecho es hacer desaparecer millones de euros y dejarnos sin sanidad, sin jubilación y sin educación, a estos que quemaron neumáticos y papeleras no les hagan nada, es injusto uno de los del Gúrtel ha pasado horas en la cárcel

#2.1 Carles, Badalona, 20/06/2012 - 07:38

Aquesta gent són els de les CUP.
un d' ells és en Juan Carlos Isal, i l'altre Jose Miguel Cuenca, com podem veure de noms i cognoms catalans.

#1 Jo sóc Déu, Catalunya Lliure, 16/06/2012 - 08:25

Aquesta gent són com l'ultradreta, són i representen exactament el mateix. Que llencin la clau de la cel.la pel vàter.

#1.1 Pere, BCN, 17/06/2012 - 11:48

Jo no trobo cap diferència entre l'extremadreta i l'extrema esquerra, actuen de la mateixa manera, fan el mateix i tots dos estan en contra la democràcia.