Publicitat
Societat · 29 de Juliol de 2013. 21:10h.

Sitges esborra el nom d'Espanya

L'Ajuntament aprova amb els vots de CiU i la CUP treure el nom d'un carrer i una plaça

Sitges esborra el nom d'Espanya

Imatge de la plaça d'Espanya (Foto: CUP Sitges)

El Ple municipal de l'Ajuntament de Sitges, celebrat aquest dilluns, ha aprovat canviar el nom de la plaça i el carrer d'Espanya.

El procés iniciat per una acció de l’ANC a peu de plaça i per la moció presentada la tardor passada per la CUP amb la intensió de recuperar els noms històrics d'aquests indrets s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU i la CUP, l'abstenció de PSC i vots en contra de PP, SGI i NH. D'aquesta manera, la plaça d'Espanya passarà a ser plaça del Pou Vedre i el carrer d'Espanya passarà a denominar-se carrer de la Bassa Rodona.

En el Ple del darrer octubre des de la CUP van presentar una moció anomenada “per la recuperació de les denominacions “Carrer de la Bassa Rodona” i “Plaça del Pou Vedre” per substituir els actuals topònims “Carrer Espanya” i “Plaça Espanya”.

Aquesta moció va assumir una petició del PSC de que a l’acord s'hi sumés una consulta veïnal. Per tant, tenia el procés tenia dues condicions per tirar endavant: l’aprovació dels experts en la matèria i la dels ciutadans, els quals hi van donar el seu suport.

Publicitat
Publicitat

149 Comentaris

Publicitat
#79 Xavi, Barcelona, 31/07/2013 - 15:14

Als sitgetans que els hi sembli un disbarat tot això ja saben a qui no han de votar a les properes eleccions: CIU, CUP i el còmplice PSC.

#78 javi, barcelona, 31/07/2013 - 09:25

Yo tambien les cambiaba el nombre a ellos "vergonzosos".
No tendran cosas mas importantes que discutir. Y si no las tienen que dejen sus puestos, ahorraremos varios sueldos.

#77 Santiago, Mataró, 31/07/2013 - 06:54

Los ciudadanos pasando hambre y sin empleo, y a esto se dedican los Ayuntamientos ? Patético y asqueroso. La esquizofrenia y la radicalidad desmesurada del nacionalismo, hace sacar lo peor del ser humano cuando tiene ese virus dentro. La obsesión por una bandera de un país que encima nunca existió.

#76 Carlos, Barcelona, 30/07/2013 - 21:17

A todos esos que dicen que no volverán a poner un pie en Sitges, que se queden en su casa o se vayan a España, que esto es Catalunya.

#76.1 Sandra, Barcelona, 01/08/2013 - 11:34

No, por más que te pese, esto es España, y lo será siempre.

Te guste o no. VISCA ESPANYA I VISCA CATALUNYA!

#75 Referendum, es paripé, 30/07/2013 - 20:29

¡Vaya golpistas estos de CiU y las CUP!