Publicitat
Societat · 20 de Febrer de 2021. 13:32h.

Situació límit als Mossos

Tots els sindicats demanen una reunió urgent amb Sàmper i adverteixen que els ànims estan "molt crispats"

Situació límit als Mossos

Antiavaltos dels Mossos ahir protegint el TSJC

Els sindicats dels Mossos d'Esquadra han fet públic un comunicat en què reclamen una reunió urgent amb el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, per buscar una "solució immediata" a la situació generada arran dels aldarulls amb motiu de l'empresonament del raper Pablo Hasel.

Els sindicats han mostrat unitat davant les crítiques que les unitats antiavalots dels Mossos han rebut en els darrers dies, han afirmat que hi ha "molta crispació" dins del cos i demanen que la trobada sigui "aquest mateix cap de setmana". En el comunicat conjunt de tots els sindicats reclamen una "reunió d'urgència per tal de posar solució immediata a aquesta situació".

"Els ànims dins el nostre col·lectiu estan molt crispats i nosaltres, les organitzacions sindicals que representem al cos i que en definitiva som les que vetllem sempre per la pau social dins el CME estem ja en el límit assumible de poder garantir aquesta pau" exposen.

whatsapp-image-2021-02-20-at-13.25.00.jpeg

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pepe Grilo, Madrid, 20/02/2021 - 22:09

Da vergüenza que tengamos una mal llamada democracia donde las FFyCC de S. son absolutamente impunes judicialmente y encima se permiten amenazar.

A lo mejor es justamente por eso. El día que haya justicia y el delincuente uniformado tenga exactamente el mismo trato que el delincuente civil, podremos empezar a hablar de estado de Derecho.

#7 Tabarnés puro, Barcino, 20/02/2021 - 18:00

Nada, no os preocupéis: cuando corten la Meridiana o si se les vuelve a ocurrir montar un butifarréndum os volvéis a poner de costado. E incluso si echáis unas lagrimitas solidarias, mejor.

#6 Jvcs, Barcelona, 20/02/2021 - 16:28

Cuando un cuerpo tiene a indigentes mentales lease Donaire y trapero , y no se toman medidas de higiene es decir , expulsión de elementos politicos ajenos a la institución , pues pasa esto.
Mucho ojo la veda ahora es cazar un mosso y apalearlo publicamente.
Tienen los mandos de la calle decidirse ,brazos caidos o defender la democracia y a saco !

#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 20/02/2021 - 15:51

¿Asociación Profesional? Qué cachondos! Anda, iros a cortar la Meridiana como cada tarde

#4 Venanci, Vilassar, 20/02/2021 - 15:49

Aquests tenien mirar be on es posaven i saber que els sediciosos que tenen per sobre seu son veritables fanatics capaços de sacrificar la pau social i la convivencia per assolir el seu lema "quan pitjor, millor". L'arrogant destinatari de la carta no els resoldrà res, el que han de fer es sortir del cos i afiliar-se a la PoliNal, si els volen!