Societat · 10 de Març de 2012. 12:22h.

Sobiranistes a CDC

Digients de Convergència assisteixen a la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana

Sobiranistes a CDC

Dirigents de CiU, a l'entrada al Palau Sant Jordi

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que s'ha celebrat aquest matí al Palau Sant Jordi, ha aplegat alguns dirigents de CiU com els diputats al Congrés Pere Macias i Carles Campuzano o l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, com mostra la foto amb la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, i altres assistents.

Per part de CDC també hi han assistit els diputats al Parlament Anna Figueras, Josep Sicart, Josep Rull i Glòria Renom, entre d'altres. Macias, preguntat per e-notícies a les portes del Sant Jordi sobre si "s'han tornat independentistes o ja ho eren", ha indicat que "això ve d'uns quants anys". En to de broma també ha destacat la presència de l'alcalde de Vic, membre d'Unió. "Almenys un", ha assenyalat Vila d'Abadal, tot i que després també hi era a l'acte Benet Miamí, vicepresident d'organització d'Unió.

L'ANC és un moviment sobiranista de la societat civil que té com a objectiu marcar un full de ruta per a la celebració d'un referèndum d'independència al 2014 que desemboqui en la creació d'un estat propi.

Aquesta plataforma pretén recollir el relleu de la desapareguda Assemblea de Catalunya. L'ANC intenta amb la seva acció aconseguir un moviment social majoritari en favor de la independència de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 joan, manresa, 11/03/2012 - 17:44

tinu.)siguin per axó yan els tribunals,o sinó mirin als denunciants de l'immersió limguistica...."---Srs .de CDC,a fora de fer-se fotos,prenguin nota d'aquesta festa,axó no te marche enrera.,Sr.Macías axó no és broma,potser haurá de treure una miqueta la sang..,vindrán ventolades ,pro ferms,VAL ?

#10 joan, manresa, 11/03/2012 - 17:40

El Casal,17,25 h.-- " Yan alguns comentaris que son d'alló mes frustats...,no els entenem sinó és per una raçió molt grossa d'odi cap a la politica i els politics,amb democracia tutom es pot presentar i viure dintre dels partits,la negació d'axó és l'anarquisme..,i si yan abussos,els que (cont

#9 angelito, barcelona, 11/03/2012 - 10:59

Macías dice que su independentismo vé d?uns quants anys. El y Rull también tienen cosas de menos de un año, por ejemplo poner a sus mujeres en la nómina de la Generalitat, por la cara.

#8 Almogàver , La Sagrera, 11/03/2012 - 09:55

Si, però hi eren perque els havia donat permís Atur Mas i Duran Lleida, que si no no hi van.

#7 pepet, barcelona, 10/03/2012 - 22:53

Tots els de la foto viuen del diner públic. Algun d?ells podria haver portat la seva dona l d' altres familiars i no hauria trencat aquesta unanimitat.