Publicitat
Societat · 28 de Maig de 2020. 11:48h.

"Sóc independentista, però de cap encara no"

Sandro Rosell: "Veig coses que no m'agraden com ara que la televisió nacional censuri programes"

L'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha assegurat en una entrevista a El món a RAC1 que "m'estimo Catalunya moltíssim, somio en la independència de Catalunya". "De cor i de sentiment, soc independentista, però de cap, encara no", ha destacat

Rosell ha apuntat en aquest sentit que "veig coses que no m'agraden com ara que la televisió nacional censuri programes". A més, ha dit que "aquest no és el meu país" i creu que "hi ha moltes coses que hem d'arreglar a casa abans de criticar la resta".

L'exmandatari blaugrana ha descartar presentar-se com a candidat a les eleccions per presidir el club i ha revelat que havia parlat amb Joan Laporta després de sortir de la presó: "Em va trucar i vam estar parlant molta estona. Va estar molt bé". "Li vaig dir que, sincerament, jo no li hauria trucat", ha admès.

Sobre la conversa, ha explicat que "vaig dir-li a Laporta que seria molt difícil que tornéssim a tenir la relació d'abans perquè ens hem criticat molt l'un a l'altre. Em va dir que era veritat, però que també havíem fet una cosa molt xula el 2003".

Sandro Rosell, que va estar dos anys en presó preventiva, ha assenyalat que "em passen moltíssims noms pel cap de qui hi pot haver darrere del meu cas", tot i que ha deixat clar que "no assenyalaré ningú directament si no en tinc proves".

Finalment, ha exposat que la jutge Carmen Lamela "s'equivoca i/o prevarica en contra meva i a favor de Mediapro", però ha insistit que "no sé si Jaume Roures hi és al darrere, no ho puc saber". "Vam posar una querella per prevaricació a Lamela. Esperem que sigui admesa a tràmit, esperem que expliqui per què va prendre aquestes decisions en contra de la llei", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Menjamela Grandi, Anapurna, 29/05/2020 - 09:46

Vamos, que el corazón te pide vivir en un gulag, pero la cabeza te dice que mejor que no.

#13 Jajjajjjajjaaa, Ciutat sense Nissan, 29/05/2020 - 09:34

Jaaajjj en el fons li passa com a tots els groguets, la pela es la pela, jajajjjjj inútils

#12 Juancar, Barcelona, 28/05/2020 - 22:23

Naturalmente. Es independentista de interés, como la mayoría de esa burguesía catalana que está esperando a ver lo que puede chupar de todo esto. Las consecuencias para el resto de la sociedad catalana se la bufa. A ver si sale ahora a ayudar a las familias de Nissan

#11 Rodri, Blanes, 28/05/2020 - 15:53

Aquest senyor fa uns dies va dir a la Sexta que viuria amb la màxima discreció i anonimat a partir d'ara. I des de llavors ha sortit a TV3 i rac1 ploranejant del maltracte que ha rebut d'Espanya i els jutges espanyols... Sí, clar, un home que té un patrimoni de més de 15 millons d'euros amb ple de negocis turbis... A qui vol enganyar?

#10 Ojotuerto, Calafell.tab, 28/05/2020 - 15:38

Otro que menos de una direcció general no le vale