Publicitat
Societat · 7 d'Abril de 2016. 11:15h.

“Sóc un traïdor a la pàtria i n’estic orgullós”

L’expresident de SCC, Josep Ramon Bosch, diu que “la meva filla ha estat agredida” per independentistes

“Sóc un traïdor a la pàtria i n’estic orgullós”

Josep Ramon Bosch

L’expresident de SCC, Josep Ramon Bosch, immers en un procés judicial per presumptes amenaces a personalitats sobiranistes a través de les xarxes socials, reivindica irònicament que “sóc un traïdor a la pàtria i n’estic orgullós”. Bosch, en un article a revistacatalunyacentral.com, també denuncia que “la meva filla ha estat agredida” per independentistes.

“Sóc un traïdor a la pàtria. Sóc un botifler, un quintacolumnista i renegat, sóc un vil feixista per defensar la unitat d’Espanya i un criminal racista assenyalat impúdicament des dels mitjans governamentals com culpable de lesa traïció a la pàtria per assistir a un desconegut homenatge a Franco (segons els talibans per fotografies fantasmagòriques)”, afirma.

“He estat protagonista d’articles insultants per traïdor a la pàtria de part dels columnistes del règim per un suposat ‘like’ en una pàgina web inexistent; m’han acusat d’escriure un llibre nazi inventat entre calentors separatistes; sóc senyalat com col·laboracionista i traïdor a la pàtria per escriure inventades lloances de franquistes i fer vídeos feixistes”, afegeix.

També lamenta que “he rebut una querella per traïdor a la pàtria acusat d’escriure hipotètics insults  a Toni Albà i amenaces des d’un suposat perfil fals, (de moment la jutgessa ha decidit arxivar les amenaces); he estat objecte de greus calumnies per traïdor a la pàtria i la meva filla ha estat agredida per tenir un pare ‘feixista’”.

“Com sóc un traïdor a la pàtria, la meva residència habitual ha rebut visites dels ultres separatistes (en forma de pintura, petards i simpàtics escrits); han fet una sessió al ‘Parlament de Catalunya’ per reprovar un premi europeu rebut i ser qualificat per un trempat ex-diputat comunista, com un perill per la democràcia i traïdor a la pàtria”, recorda.

També assenyala que “m’han fet escarnis públics a la meva vila natal amb concentracions de ‘demòcrates’ assetjant el meu entorn personal per ser un traïdor a la pàtria; un suposat periodista (que no te ni el batxillerat) es prodiga pel principat parlant de la meva persona com un ser malvat, dolent i traïdor a la pàtria”.

“He estat objecte d’insults molt greus per traïdor a la pàtria, des de TV3 en boca d’un element a sou del règim, des de un programa que es dedica a fer lloances a assassins de Terra Lliure –aquest es el nivell-“, assegura.

També denuncia que “he rebut desenes de correus electrònics amenaçant-me per traïdor a la pàtria, he estat objecte de trucades anònimes vexatòries –el meu telèfon i el dels meus pares ha estat publicat a molts mitjans separatistes- per traïdor a la pàtria, a la meva empresa han estat centenars les trucades i missatges demanant el meu acomiadament per anar en contra de la llibertat dels catalans i per traïdor a la pàtria”.

Bosch diu que “la meva família ha rebut recomanacions de tota mena per que marxem de Catalunya i deixem de perjudicar al “pruces” i de trair la pàtria; en fi tot molt pacífic, divertit, popular, democràtic, espontani, trempat i sobretot catalaníssim i ple d’entusiasme patri”. “Sóc un traïdor a la pàtria i n’estic orgullós”, sentència.

“Sóc un traïdor a la pàtria. A la pàtria del racisme lingüístic i Koiné, sóc un traïdor a la pàtria dels amics de ETA i Terra Lliure, sóc un traïdor a la pàtria dels que exclouen per motius ideològics i supremacistes, són un traïdor a la pàtria de la CUP i JxS que desitgen la ruïna de Catalunya i de Espanya, sóc un traïdor a la pàtria separatista que surt a TV3, sóc un traïdor a la pàtria del ‘pruces’ que generarà frustració i odi. Ho reconec. Sóc un traïdor a la pàtria, i tu?”, conclou.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#21 Nil, Vic (Osona), 09/04/2016 - 11:42

"No em maten per ser traidor, / ni tampoc per ser cap lladre, / sinó perquè he volgut dir / que visca sempre la pàtria" (Francesc Macià, 'Bac de Roda', 1714)

#20 peus, comtal ciutat, 08/04/2016 - 16:06

Un casual de primera,déu ser difícil esta sempre mentint,té el seu mèrit.

#19 JC, Barcelona, 08/04/2016 - 06:39

Personas como Josep Ramon Bosch representan como nadie la DIGNIDAD DE CATALUNYA.
Gracias por tu valentía y tu ejemplo.

#18 ¡PAREMOS YA A LOS INDEPENDENTISTAS!, A, 07/04/2016 - 22:25

NO SÉ QUÉ DECIR ACERCA DE ESO

#17 Neferu, Barcelona, 07/04/2016 - 21:51

Yo sinceramente creo que, traidor es aquel que roba a sus conciudadanos, o el que se pasa la vida predicando justamente lo que él o ellos no hacen ; o aquellos que van por la vida dando lecciones de ética, de democracia y que justamente ellos hacen todo lo contrario de las lecciones que dan.