Societat · 15 de Setembre de 2012. 10:49h.

Socialistes per una Catalunya espanyola

Impulsen una assemblea "capaç de donar resposta al discurs nacionalista i denunciar la falsedat dels seus arguments"

Socialistes per una Catalunya espanyola

Socialistes reivindiquen "la unitat" d'Espanya

La plataforma Socialistes en positiu considera que la manifestació de la Diada suposa "l'inici d'un procés assembleari al marge de la legalitat vigent". En aquest sentit, afirmen que "el suport de Mas suposa també la marginació del Parlament i dels partits polítics i la seva supeditació al procés assembleari de la societat civil catalana".

"Que tot procés assembleari no confirmat per les urnes no té legitimitat i de suport legal davant les institucions, però evidencia l'estructuració i organització de part de la societat civil i política catalanista per condicionar i pressionar les institucions i a la població amb les seves accions públiques com l'exhibició de la Diada", critiquen.

És per això que "Socialistes en Positiu es posa en acció per crear una Assemblea Civil Catalana alternativa a la catalanista, de tots aquells ciutadans i institucions privades, socials, cíviques, culturals partidàries de la unió amb la resta d'Espanya capaç de donar resposta al discurs nacionalista i denunciar la falsedat dels seus arguments i la irresponsabilitat política que demostren davant els catalans espanyols i la resta d'Espanya i la Unió Europea ".

També indiquen que "davant la proposta de la Fundació Campalans perquè "el PSC sigui l'aglutinador i eix dels catalans no nacionalistes, la rebutgem ja que "el procés assembleari iniciat s'ha de contestar des de la societat civil". "El PSC com a partit catalanista i el PSOE sense projecte nacional per a Espanya no poden ser eixos centrals de res", lamenten.

Publicitat
Publicitat

195 Comentaris

Publicitat
#92 honor1714, BCN, 17/09/2012 - 19:32

El PSC será sobira catalá o no será rés. Visca l'independencia de Catalunya !! Fora lladres !!

#91 David, L'Hospitalet, 17/09/2012 - 11:03

Aquesta gent son com els del Manifiesto del 2300 en defensa de la llengua castellana, si recordem el que va passar al final es que molts del signants d'aquest Manifiesto van acabar vivint a Madrid, jo crec que aquesta gent acabaren en mitjans de comunicació espanyols "rajando" de Catalunya.

#90 Artur, Barcelona , 16/09/2012 - 17:25

A P P C

#89 affaff , tarragona, 16/09/2012 - 13:31

Per sort la gran majoria de catalans que tenen el seu origen a Espanya, o bé votaran sí a la independencia o bé no votaran pq ja els hi està bé el resultat que surti. Els que són nacionalistes espanyols són minoria.

#88 Cimarrón Dalmau, Barcelona, 16/09/2012 - 12:36

No os enterais. Estos de Socialistas en positivo son los que ya no estan el el PSC y le piden a la ciudadanía que se organicen en una plataforma civica al margen del partido.
No confian en los que han dirigido el partido hasta ahora que los han expulsado y masacrado por no seguir el delirio de Marag