Publicitat
Societat · 5 de Març de 2020. 10:44h.

Societat Civil Catalana es fa enrere

Ara diu que el tall dels túnels de Vallvidrera serà "simbòlic"

Societat Civil Catalana es fa enrere

Societat Civil Catalana (SCC) ha decidit fer marxa enrere a la seva pretensió de tallar cada divendres totalment l'accés als túnels de Vallvidrera fins que no finalitzi la protesta independentista a l'avinguda Meridiana, que es fa cada dia des del 14 d'octubre del 2019. L'entitat tenia previst, en un primer moment, realitzar el tall durant dues hores, però ha acceptat les indicacions que li ha fet l'Ajuntament de Barcelona i només farà un "tall simbòlic" de 30 minuts.

El president de SCC, Fernando Sánchez Costa, va anunciar el passat 28 de febrer, que "fins que els treballadors que passen el dia treballant a Barcelona no puguin tornar tranquil·lament a casa, els independentistes tampoc podran anar a esquiar tranquil·lament els caps de setmana".

A més va notificar a Interior que el primer d'ells anava a realitzar-se el divendres 6 de març a la intersecció de la Via Augusta amb el carrer Hort de la Vila -metros abans de l'accés als túnels de Vallvidrera entre les 19 h i les 21.
La Direcció General d'Administració de la Seguretat (DGAS) va informar l'Ajuntament de Barcelona de l'anunci de la convocatòria com es fa de forma protocol·lària cada vegada que es dóna una ocupació de la via pública i la Guàrdia Urbana va lliurar un informe demanant carrils i reducció de temps.

Finalment, l'Ajuntament va reclamar a l'entitat que el tall de la Via Augusta durés només 30 minuts, en comptes de les dues hores que havia sol·licitat, i que els organitzadors deixin lliure un carril per desviar-hi el trànsit. Societat Civil Catalana hi ha accedit i en la convocatòria de premsa que ha enviat per al tall de demà parla d'"acte simbòlic".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#13 FRAN BCN, Bcn, 06/03/2020 - 11:23

No cal ser gaire llest, només mirar resultats electorals últimes, partits mes votats a Sarria sant Gervasi i Bonanova....CS PP i Vox, aquests si que van pel tunel de Vallvidrera.......ai mare de Déu!!!

#12 Neferu, Barcelona, 05/03/2020 - 23:35

Ya me extrañaba a mi que lo llevaran a cabo.En fin, que no hay cojn.

#11 Onofre de Dip, Barcelona, 05/03/2020 - 16:47

Penso que és el millor. Els "indepes" no varen lluitar per la independència i la república, però per a gaudir de les seves masies i torres a la Cerdanya i per anar a Baqueira serien capaços de lluitar com a dimonis. Ja puc imaginar rius de sang patriota vesada per a mantenir el túnel de Vallvidrera obert cap al merescut descans burgés.

#11.1 josep Maria, Barcelona, 06/03/2020 - 19:51

Els indepepens vam lluitar per no pagar peatges .per mi mestres fotin A Entitat Bancari propietari de les accions que el tallin indegudament jo No PAGO PEATGES

#10 Ortiz, bcn.España, 05/03/2020 - 16:37

La derogación de las leyes de discriminación lingüística y asimilación cultural, son sobrados motivos para cortar el túnel y extender la protesta hasta que finalice la discriminación y el 55% de los catalanes puedan escolarizar a sus hijos democráticamente. Tal vez habrá que esperar a que sea Vox quien lo haga.

#10.1 Joan, Bcn, 06/03/2020 - 11:19

Noi el teu cas es TOC de manual......

#9 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT ..MUCHO HABLAR Y POCO HACER SOCIETAD CIVIL CATALANA , YO LO QUE DIGO QUE CUANDO ALGUIEN DICE DE HACER ALGO QUE LO HAGA SOCIETAD CIVIL CATALANA JUD, 05/03/2020 - 15:19

3.1 RECORDAD 6 y 7 DE SEPTIEMBRE ,, Creo ques LA GUARDIA URBANA La Policia de la Ciudad del Ajuntament Quines cortan LA MERIDIANA .no ser a lo mejor tambien lo hagan Los Mosos. Pero si los que CORTAN LA MERIDIANA Son CUATRE GATS SON CUATRO GATOS PELAOS . Se tienen que separar entre ellos para ocupar mas espacio ..

#9.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 05/03/2020 - 15:57

No te discuto lo de la GUB, pero lo cierto es que esos cuatro gatos, como bien dices, difícilmente cortarían la Meridiana sin el paraguas protector de los COPs

#9.2 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , FUE EL MISMO PRESIDENT QUIM TORRA QUE ANIMO A LOS CDR Y SUBNAMI DE MOCRATIC A OCUPAR CALLES , 05/03/2020 - 21:56

9.1 Recordad 6 y 7 Septiembre ,, EL PARAGUAS Que tu dices se llaman QUIM TORRAS y ADA COLAU Estas dos personas perm iten se alargue el corte de la MERIDIANA y los Socialistas que apollan a ADA COLAU . Y EL CONSELLER DE INTERIOR El inutil les da permisos a ellos Pero no a otros a cortar calles ..

#9.3 recordad6y7septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 06/03/2020 - 09:50

totalmente de acuerdo