Publicitat
Societat · 21 de Gener de 2010. 19:42h.

Sociovergència al Col·legi de Metges

Una candidatura alternativa presenta batalla a l'oficial del doctor Vilardell

Sociovergència al Col·legi de Metges

El doctor Vilardell, en una imatge d'arxiu. (Foto: comib.com)

El doctor Miquel Vilardell ha presentat candidatura a presidir el Col·legi de Metges en substitució de Miquel Bruguera, que plega després de quatre mandats. Vilardell, que ara era vicepresident, ha fet una candidatura en la que el fins ara secretari, Jaume Padrós, figura com a candidat a vicepresident primer.

Brugera és considerat proper al PSC i el Departament de Salut li va encarregar el conegut com Informe Vilardell sobre el sistema sanitari. Aquest informe es va elaborar el febrer del 2005 per una comissió d'experts dirigits per Vilardell per garantir la sostenibiliat del sistema sanitario.

Padrós, per la seva banda, va guanyar un escó com a diputat de CiU a les eleccions al Parlament de 1992. Abans, havia estat un dels fundadors de la JNC al 1980.

La candidatura oficial de Vilardell, tanmateix, no està sola -en l'anterior convocatòria va haver-hi una candidatura única- perquè la doctora Núria Fernández ha presentat també una candidatura alternativa.

Vilardell va néixer a Borreda el 20 de juliol de 1946. Des de l'any 1988 és cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Vall d'Hebrón, president de la Comissió Nacional en la especialitat de Medicina Interna i catedràtic de Medicina de la Universitat Autònoma des de 1992.

-Membres de la candidatura oficialista

-Membres de la candidatura alternativa

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat