Societat · 30 de Maig de 2011. 13:20h.

Solidaritat amb París

Indignats protesten davant del consolat francès a Barcelona

Solidaritat amb París

Indignats, protesten davant del consultat francès

Un grup d'indignats han protestat davant del consolat francès a Barcelona, situat a Ronda Universitat, contra el desallotjament dels indignats concentrats a París. Els indignats s'han solidaritzat amb els desallotjats amb lemes com "París, estem amb vosaltres! Tots units. La lluita continua".

La manifestació de París, a la plaça de la Bastilla, va reunir un miler de persones que es van amuntegar a l'escalinata principal del teatre de la opera. A les 14.30 hores, la policia va desbloquejar la circulació de vehicles després de ser aquesta tallada pels manifestants.

"Democràcia Real Ja" i "Gràcies a França" eren els lemes dels cartells. Finalment, la policia va utilitzar gasos lacrimògens per desallotjar el miler de manifestants de la Bastilla.

Mentre intervenia la policia, els manifestants van fer una crida, a través de Twitter, perquè fos més gent al centre de París.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 iosu, bcn, 30/05/2011 - 15:27

Estos engañaos deben tener la butxaca llena para dedicarse todo el santo dia a "tocar los cojones" por toda Barcelona. A ver Trias, algunos te votamos p,ara que esta xusma estuviera controladita si lo se voto al Fernandez Diaz que seguro que en un dia empaqueta a todos los engañaos animo felip Puig

#1 M. Piulats, Barcelona (Barcelonès), 30/05/2011 - 15:26

indignats o indigents? he passat pel davant del consolat i l'espectacle era patètic. Però no els molestem, si us plau, en Puig l'ha cagada d'allò més. El millor és que aquest moviment s'enterri en les seves pròpies deixalles.