Publicitat
Societat · 29 de Novembre de 2011. 17:10h.

Solidaritat demana la dimissió de l'alt càrrec imputat d'Antifrau

López Tena afirma que la llei "l'inhabilita" per ocupar aquest càrrec

Solidaritat demana la dimissió de l'alt càrrec imputat d'Antifrau

Carles Quilez, el dia del nomenament del nou director de l'OAC

Alfons López Tena, diputat de Solidaritat, considera que Carles Quilez no ha de seguir a l'Oficina Antifrau de Catalunya, donat que, segons ha explicat, la llei "l'inhabilita" per ocupar aquest càrrec.

"El senyor Quilez continua sent adjunt a l'Oficina Antifrau, cosa bastant sorprenent tenint en compte que la llei estableix que una de les causes per a ser cessat és estar imputat en un procés penal", ha explicat el diputat.

"La llei no diu expressament els delictes però em sembla que precisament d'allò del que està acusat per part de la Fiscalia i pel que està imputat per part del jutge, que és el fet d'haver-se posat en contacte presumptament amb un narcotraficant -presumpte- a efectes de posar en coneixement quines eren les investigacions policials que es duien a terme", ha afegit. 

"I la sospita de que això ho fes per diners, cosa per la qual està també, presumptament, diguem que no inculpat, perquè això no és presumpte, però sí que pot ser presumptament culpable d'aquests delictes, l'inhabiliten segons la llei, per a poder exercir aquest càrrec a l'Oficina Antifrau", ha continuat.

"I no deixa de ser graciós que precisament sigui l'Oficina Antifrau la que tingui a un senyor amb aquestes característiques d'imputació per part d'un jutge en un procediment penal per narcotràfic", ha afirmat López Tena.

El diputat de Solidaritat també ha volgut mostrar el seu suport a Catalunya Ràdio i e-notícies, mitjans condemnats a pagar una indemnització a Quilez per publicar que estava imputat. "En aquell moment encara no estava imputat, com que els dos mitjans de comunicació el van fer constar com a imputat i encara no ho era, per aquesta raó el jutge els ha condemnat per violació de l'honor. El nostre suport i la nostra solidaritat tant amb Catalunya Ràdio com amb e-notícies, que, després, com es va veure, sí que va ser imputat aquest senyor", ha dit.

López Tena, durant la roda de premsa

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat