Societat · 2 d'Octubre de 2013. 13:08h.

Solidaritat reclama arxivar les multes del #novullpagar

També tornar els dineres de les sancions ja cobrades

Solidaritat reclama arxivar les multes del #novullpagar

Lòpez Tena i Uriel Bertran

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha reclamat al Govern que "aturi la persecució" de totes les persones que es van sumar a la campanya #novullpagar -han denunciat "desenes de milers de multes"- després que una sentència del Jutjat contenciós -administratiu número 9 de València, que declara il·legal la multa pel #novullpagar i condemna l'administració a pagar costes judicials.

El dirigents de la formació independentista, Alfons López Tena i Uriel Bertran, han fet arribar un escrit al conseller de d'Interior, Ramon Espadaler, amb la sentència en ferm i la modificació que va aprovar el Congrés el passat mes de gener de la norma que regula l'explotació de les autopistes de peatge perquè "demostra que totes les sancions i multes del 2012 eren il·legals".

Per tot això, SI reclama "l'arxivament de tots els expedients no resolts, la revocació de tots els processos d'embargaments en curs, el retorn de l'import satisfet per les persones que han pagat les multes esmentades i en els casos en via judicial, que la Generalitat desisteixi del procediment judicial admetent la raó de la part recurrent i pagui les costes judicials".

Solidaritat ha posat a disposició de la ciutadania una petició a través de la plataforma Change.org perquè "es compleixin aquestes peticions, perquè s'ha demostrat que no tenen raó". Aquesta iniciativa va dirigida al conseller Espadaler, Artur Mas, Josep Antoni Duran i Lleida i Oriol Junqueras.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pip, igualada, 03/10/2013 - 13:17

sí, segur que CiU aprova arxivar les multes a favor de l'Obra SoCiUal dels Peatges, creu-t'ho, ruc.

#3 Calimero, Barcelona, 03/10/2013 - 08:17

Si es de todos sabido que los peajes los administra la generalitat y que Atur Más decide cuando subir el precio, bajarlos quitarlos (solo si hay mangandas indepe) y sabemos que gasta el dinero en sus obsesiones identitarias, entonces deberíais pagar el doble por la patria y decir :Jo Vull Pagar Mes!

#2 Oriol, Manresa, 02/10/2013 - 21:28

El cadaver polític del Tena no sap com cridar l'atenció.Un dia d'aquests surtirà a la Diagonal en pilotes perquè es parli d'ell.

#1 jajajajaj, vielha, 02/10/2013 - 19:54

pero si esta ahi el "aguerrido" notario. ¿Ya lo soltó la Benemerita? Creo que rápidamente fue a poner la lavadora, hahahahahha