Publicitat
Societat · 6 de Desembre de 2013. 09:22h.

'Som Catalunya, somos España' es reivindica a Barcelona

Membres del PPC i Ciutadans participaran a la manifestació pel centre de la ciutat

'Som Catalunya, somos España' es reivindica a Barcelona

Una imatge de la manifestació del 12-O

La plataforma 'Som Catalunya, somos España' ha convocat una manifestació per aquest migdia a Barcelona, coincidint amb el Dia de la Constitució, per reivindicar la vigència de la Carta Magna davant l'independentisme, i ho farà sota el lema "¡Juntos! Per un futur democràtic i plural".

L'acte, que arriba després de la concentració del 12-O, arrencarà a la plaça d'Urquinaona a les dotze del migdia i baixarà per la Via Laietana, fins a arribar a la plaça de Sant Jaume, on els organitzadors han previst que s'acabi davant la Generalitat.

Hi participaran membres del PPC, de Ciutadans i d'UPyD. La direcció del PSC, però, ha declinat participar-hi al·legant que no contribueix a donar sortida a l'encaix entre Catalunya i Espanya.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#10 Menorquín, Vigo, 09/12/2013 - 00:47

Viendo los comentarios que aparecen aquí empiezo a pensar que el libro del manicomio catalán en realidad se quedaba corto.... Quitando eso, gracias a todos los que fuisteis!!! Recordar a gente como vosotros evita q caiga en la tentación de generalizar o dejar de comprar productos catalanes.

#9 Dani, Tartagona, 08/12/2013 - 23:00

Todos unidos!! Por un mundo en que estemos más allá de las fronteras y por el respeto y la cooperación mutua. Eso es lo que realmente fomentaba Mandela!!

#8 Thalia, Zaragoza, 08/12/2013 - 22:43

Las dictaduras son cuando ignoras la ley para hacer lo que te da la gana, Tenemos una ley democrática que dice que los asuntos territoriales se deciden entre todos, Cataluña es parte de un país y el territorio también. los nacionalismos crean odios y enfrentamientos, y nos iria mucho mejor cooperand

#7 joan, manresa, 06/12/2013 - 12:31

tinu.)d'espanyola,que va ser consensuada després de la mort de Franco,amb soroll de sables,reunions secretas de militars,assesinats d'ETA i del GRAPO,i d'altres encare no aclarits,amb aquest clima es va votar la Constitució actual,per els que avui tenen com a minim 56 anys.Are convé foc nou.INDEP

#6 joan, manresa, 06/12/2013 - 12:26

El Casal obre la seva tertulieta esperant que altre vegada el seu comentari no sigui escapçat......----U sentim molt per las forças espanyolistas ,pro nosaltres tampoc ens sentim espanyols.Ni FelipV ni Franco,varen puguer esclafarnos.Seguim aquí i volem
tenir una Constitució Nostra,no una (cont