Publicitat
Societat · 19 de Setembre de 2013. 13:41h.

"Som Catalunya, somos España" pel 12 d'octubre

Els organitzadors volen "desbordar" la Plaça Catalunya

"Som Catalunya, somos España" pel 12 d'octubre

Membres d'Impulso ciudadano

Diferents entitats i associacions espanyolistes han presentat aquest dijous la manifestació que han convocat per al proper 12 d'octubre, que es realitzarà a la plaça de Catalunya de Barcelona sota el lema 'Som Catalunya, somos España'.El president d'Impulso Ciudadano i exdiputat de C's, José Domingo, espera que la concentració sigui un "èxit" i ha manifestat que "probablement desbordarem la plaça de Catalunya". També ha defensat que "hi ha una majoria de catalans que volen seguir compartint Catalunya amb Espanya" i ha demanat que es faci en un ambient "cívic i pacífic".Les entitats convocants han assenyalat que "és imprescindible celebrar la Festa Nacional d'Espanya per enfortir els llaços que uneixen els catalans amb la resta dels espanyols perquè una Catalunya pròspera de ciutadans lliures només serà possible dins d'Espanya".També ha assenyalat que "ens entrevistarem amb tots els partits polítics perquè se sumin a l'acte" i ha afegit que "ens encantaria que el PSC estigués present en la manifestació, així com totes aquelles que d'una manera clara no són rupturistes".

Per la seva part, el president de la plataforma 'D'Espanya i catalans', Manel Parra, ha emplaçat a tots aquells que defensin la continuïtat de Catalunya dins d'Espanya a acudir a l'acte, i amb independència del partit al qual votin i de si són federalistes, confederalistes o autonomistes.

Diversos dels portaveus de l'organització han fet una crida a "rebaixar la tensió", i han defensat que Catalunya ja forma part d'un Estat democràtic que no s'ha de posar en qüestió per conjuntures polítiques i econòmiques.

Finalment, representants de les associacions que donen suport a l'acte han destacat que no organitzaran autobusos perquè la gent de fora de Catalunya vingui a Barcelona a manifestar-se. Tot i això, han apuntat que "estarem encantats que vinguin persones de la resta d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#29 Pere Anton Cercós i Planas, Barcelona, 25/09/2013 - 22:08

Em fa rialles que parlin de desbordar la plaça Catalunya...(crec que amb dues o tres mil persones ja quedaría saturada)

#28 max03tree, Barcelona, 20/09/2013 - 19:22

Se preparan autocares de Valencia, Zaragoza, Madrid y andalucia
para poder llenar la plaza Catalunya de Barcelona. Ya que el pasado 11 de setembre del 2013 solo acudieron 200 persones por ser dia laboral en el resto de España.
(((( ojo ))) la ultraderecha espanyola y Italiana tambien vendran.

#27 Sergio, Hospitalet, 20/09/2013 - 09:05

12 de octubre será una fiesta para todos aquellos catalanes que nos sentimos españoles. Me sabe mal los comentarios rabiosos que haceis los independentistas por aquí..pero es que en nuestra diada la diada de todos los catalanes solo se hizo para los independentistas...Se olvidaron de la otra cataluñ

#27.1 neus, Barcelona, 20/09/2013 - 19:23

si es de catalanes porque bienen autocares de fuera ( Madrid, Zaragoza, Valencia... )

#27.2 sergio, hospitalet, 21/09/2013 - 00:12

No lo se yo voy con muchos amigos mios catalanes....

#27.3 FerranBcn, Barcelona, 24/09/2013 - 16:44

Neus es un festa de tots els espanyols, i si volen venir d´on sigui seran benvinguts, el que es segur es que no vindran exterroristes com va pasar l´11 de setembre. Salut companys!

#26 Robert, St.Gregori, 20/09/2013 - 08:31

No tenen ells la culpa si la gene els subvenciona i "l'empresari Català" els prefereix a ells abans que a qualsevol Catala/na,tan de bo tinguessim la meitat d'ajuts i de feina que els donen,no ens queda una altre que escapar d'una terra que s'anomena "solidaria",que desprecia la seva propia gent

#25 Herodot, Barna, 19/09/2013 - 22:24

Mo hi ha manera que es puguin treure del damunt l'estètica de subasteros!