Publicitat
Societat · 2 de Setembre de 2011. 19:01h.

Somescola.cat encoratja a no fer "ni un pas enrere en la promoció del català"

Denuncia que la justícia dóna cobertura a "un reduït nombre d'individus contra el model lingüístic"

Somescola.cat encoratja a no fer "ni un pas enrere en la promoció del català"

Una imatge dels responsables de Somescola.cat

Somescola.cat ha indicat, en relació a l'aute del TSJC sobre la immersió lingüística, que "la justícia continua avalant i donant cobertura a la persecució que un reduït nombre d’individus està realitzant contra el model lingüístic escolar al nostre país".

Aquest col·lectiu ha assegurat que "per la convivència, el pluralisme i la democràcia, ni un pas enrere en la promoció del català com a única llengua vehicular a l’escola". També han manifestat que aquests "atacs" obeeixen a "motivacions polítiques i no pedagògiques".

L'entitat ha denunciat en un comunicat "l’actitud antidemocràtica, i de manca de respecte d’aquests individus respecte a les grans majories socials en matèria de política lingüistica a l’escola, els quals fan un ús jurídicament legítim però èticament reprobable del poder judicial per aconseguir fins polítics que no tenen res a veure amb la convivència ni amb la cohesió social".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Pepe, Barcelona, 04/09/2011 - 22:02

Que bonic, l'escola animant a incomplir la llei. Quina educació és aquesta? I la Muriel fent saltirons d'aquí a allà, i cobrant...

#14 Felipe, Barcelona, 04/09/2011 - 19:40

Entre todos estos, echan un polvo al mes. Qué gente más amargada, Dios mío.

#13 Kropotkin, Vic, 03/09/2011 - 21:29

La Muriel esta, entre lo que pilla en Omnium, lo que pilla aqui y lo que debe pillar en las otras 10 o 12 organizaciones "patrióticas" en las que debe este embutida, cualquier dia hace una OPA a Caixabank..

#12 Santiago, Mataro, 03/09/2011 - 20:16

Pero si promocionar podéis promocionar lo que os de la gana, afortunadamente España es un país libre.Solo se trata de dar libertad de elección a los ciudadanos. LIBERTAD, lo entendéis?. Libertad del individuo a elegir una de las dos lenguas oficiales en Cataluña sin dejar de estudiar la otra.

#11 Jordi, Vic, 03/09/2011 - 11:56

La immersió lingüística ha funcionat molt bé durant molts anys i ho continuarà fent, diguin el que diguin els quatre gats amargats que no volen estudiar en català a l'escola. A Catalunya, com a tot arreu, hi ha drets i deures que s'han de complir i aprendre català n'és un.

#11.1 marc, premià de mar, 03/09/2011 - 15:27

totalment d´acord Jordi