Publicitat
Societat · 22 de Febrer de 2011. 13:47h.

Soriano acusa Ryanair de "funcionar a cop de subvenció"

El president d'Spanair creu que no tenen "cap interès" per Catalunya

Soriano acusa Ryanair de "funcionar a cop de subvenció"

Ferran Soriano

El president de Spanair, Ferran Soriano, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha criticat l'estratègia empresarial de Ryanair perquè "no té cap interès pel territori" i "funciona a cop de subvenció", mentre que ha defensat com "una inversió" els crèdits que rep la seva companyia de la Generalitat.

"Ryanair no té cap compromís i farà només allò que li surti més rendible en qualsevol lloc d'Europa ", ha criticat.

"Fa por pensar que una companyia d'aquest estil sigui majoritària en cap aeroport, el de Girona, per exemple. Però imagini's que fos majoritària a Barcelona i que un dia diuen 'o em dones cent milions d'euros o me'n vaig'", ha afegit.

Davant la possibilitat que Spanair assumeixi alguns dels vols que Ryanair ha anunciat que deixarà de gestionar a Girona, Soriano ha afirmat que "entre avui i demà" podrien prendre una decisió.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Eduardo González Palomar , Manlleu, 22/02/2011 - 18:04

Hace tan sólo unos días pudimos apreciar cómo desde la Generalitat daban aire al erario público: en un avemaría, quienes hace tan sólo unos meses criticaban reciamente al anterior Govern por repartir ayudas a voleo, empiezan a lanzarlas al vuelo (Spanair)

#3 alroes, Bàrkeno, 22/02/2011 - 16:21

sempre ha de parlar qui més ha de callar. Et recordo els 20 milions que t'han regalat, company Soriano. Prou de subvencions!! SI volen, que les paguin els hotelers de Girona

#2 Blai, Prullans, 22/02/2011 - 15:26

Sr. Soriano. El problema no es que funcionin a traves de subvencions, la questio es que algu els hi dona i voste hauria de denunciar a qui als que els hi donen, per discriminatorie,s i a qui els reben per competencia deslleial.
Perque no ho fa?
O es que no pot i per aixo nomes fa declaracions?

#1 Sir William Temple, dublin.cat, 22/02/2011 - 15:22

Tenint en compte que és una empresa privada és evident que si no li és rendible volar a Girona se n'anirà. El que s'ha de mirar és si el benefici aportat pels viatgers de Ryanair és superior a les subvencions encobertes que rep. Ryanair volant a CAT http://www.dublin.cat/transport.html