Societat · 7 d'Agost de 2009. 10:09h.

Soriano afronta la primera crisi laboral a Spanair

Els treballadors de Mallorca faran vaga tots els divendres i dilluns d'agost

Soriano afronta la primera crisi laboral a Spanair

Ferran Soriano, president d'Spanair

El president d'Spanair, Ferran Soriano, afronta des d'aquest divendres la primera crisi laboral a la companyia que presideix. Uns 700 treballadors han iniciat una vaga indefinida com a mesura de pressió per les condicions en el trasllat de la seu de l'empresa aeronàutica de Palma de Mallorca a Barcelona. Les aturades estan previstes per a tots els dilluns i divendres d'agost i estan convocats tots els treballadors de les Balears.

Fonts de la companyia han destacat que els serveis mínims són del 44% i que no es preveu que "hi hagi cancelacions, ni alteracions de la programació" dels vols. El trasllat de la seu d'Spanair a Barcelona es començarà a fer efectiu el proper mes de setembre.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 xaf, BARCELONA, 08/08/2009 - 12:08

JK, seran tot l'indignes que tu diguis, però són les que marca la llei. Aneu-vos a queixar als que fan les lleis i no a les que les usen. Aquesta és la dura vida que tenim els currants. L'altra opció que tenieu era anar a cobrar al FOGASA.

#6 ramon, barcelona-c, 08/08/2009 - 00:32

Curiosa situació ,vaga a Spanair, Vueling amenaça de bomba a Grecia i accident no aclarit a París,el comite Olimpic dels terrone reobre la causa contra Guardiola ! ! (Que diu en Samaranch) .De tot aixó en diuen cinquena columna o atacs en directa ?

#5 JK, baleares, 07/08/2009 - 19:27

Para vuestra información, si no vamos a BCN, no es porque no queramos, sino porque e Sr.???? Soriano, no nos ofrece unas condiciones dignas de trabajo. Es muy fácil hablar desde fuera sin saber realmente lo que pasa desde dentro.

#4 xaf, BARCELONA, 07/08/2009 - 15:32

Trilero, en tot cas haurieu de donar les gràcies de la vostra situació a SAS, que us van deixar tal i com esteu: fets un desastre.
En tot cas, vist el panorama laboral, pels que no volgueu venir, segur que BCN hi ha candidats sobrers.

#3 Jordi Trencavel, Mollet, 07/08/2009 - 11:22

Si anessint a Madrid ,tambe farien vaga?