Publicitat
Societat · 26 de Novembre de 2020. 12:38h.

"Soros finança l'arribada d'immigrants a Canàries"

Manuel Milián Mestre, analista: "Busquen la decadència d'Europa"

"Soros finança l'arribada d'immigrants a Canàries"

El periodista i escriptor Manuel Milián Mestre ha afirmat en una entrevista a e-notícies que el magnat George Soros finança l'arribada d'immigrants a les Illes Canàries i ha denunciat que "busquen la decadència d'Europa".

"No tinc cap dubte que Soros està finançant l'arribada d'immigrants a les Canàries" i ha assenyalat que "hi ha un enregistrament de Frontex que ensenya com un vaixell nodrissa descàrrega als immigrants quan arriba a una determinades milles de la costa i els fica en pasteres perquè ells puguin arribar al seu destí". "És una escandalosa manipulació", ha reblat.

Milián Mestre ha insistit que "totes les informacions que m'han arribat guarden relació amb la política del senyor Soros d'introduir molts islàmics i molts africans a Europa per generar la decadència d'Europa perquè és el seu ressentiment genètic a través de la història personal".

L'exdirigent d'el PP ha apuntat també que "els que coneguin a el senyor Soros saben que té una clara i perversa intenció de mutar la mentalitat europea i, evidentment, es tracta d'un combat cec contra el cristianisme".

Finalment, Milián Mestre ha afegit que "fa dos o tres anys algú em va bufar que el senyor Putin estava buscant crear una milícia per enviar-la a les profunditats de l'Sàhara per eliminar les màfies". "Si ho arriba a realitzar, es converteix en l'heroi d'Europa", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#22 Juli Loras, jloraszaera@gmail.com, 29/11/2020 - 17:52

Est forcallenc té una cultura entre capellanesca (segur que va estar uns anys al seminari de Tortosa, com molts dels seus paisans) i de "carajillo".

#21 Tom, Barcelona, 27/11/2020 - 12:49

Soros quiere la destrucción de los Estados-Naciones occidentales, a través de sus asociaciones Open Society está acabando con nuestra cultura y nuestros valores, en cuanto más caos más beneficios para él. Nos tiene adormecidos con los medios de comunicación mainstream la sexta, cuatro, tve1. Aquí le hace el trabajo el jaimito roures. un peligro

#20 Parlem d'inmigrants, Maresuum, 27/11/2020 - 12:34

La idea que fins al segle XX teníem dels emigrants va ser la de persones que arribàven denerits i exhausts sense diners cerc ant un lloc de treball. Actualment el perfil és de persones joves fotes i ben nodrides amb diners a la butxaca i móbil de primera marca. Enmig la màfia corresponent havent cobrat i venut un fals futur sense esforç.

#19 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 27/11/2020 - 12:25

Soros & Pedro Sánchez, S.A.

#18 Agustino, Barcelona, 27/11/2020 - 09:55

No son emigrantes, son invasores. Marruecos pretende invadir y anexionarse las islas Canarias y Ceuta con Melilla. Y parece que el gobierno español esté colaborando en ello.