"Tu la coneixies, fes alguna cosa"

SOS a Artur Mas

Cartell per Mas

La fleca Bopan, situada al barri de Sant Gervasi, ha viscut una concentració silenciosa de cinc minuts en senyal de dol per l'homicidi de la fornera. Les portes de l'establiment han estat guardonades amb diversos rams de flors, així com diversos cartells enganxats a l'entrada en els quals s'exigia major seguretat.

Un d'aquests cartells anava adreçat al cap de l'oposició i candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas. "Tu la coneixies, fes alguna cosa", es podia llegir.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 jimmy mas, barcelona, 01/12/2010 - 16:14

Sr President Artur Mas, li demanem que no deixi pasar per alt el asesinat de la nostre amiga Merçé Salas. tot el que estigui a la seva má si us plau faciu, ens consta que la coneixieu. la familia necesita ara mes que mai que la ajudem i no podem oblidar que la han asesinat, i que no pasi a ningú mes

#8 Carrasclet, Girona, 02/11/2010 - 13:11

josep (bcn espanya) perquè no deixes en pau Sant Gervasi? és el districte que paga més impostos i en aquests moments, el que reb menys pretacions,si ets un ressentit social no és culpa de Sant Gervasi...

#7 La delinqüència parla en castellà, Lleida, 31/10/2010 - 16:27

josep en aquest cas i amb el 95% ha estat protagonitzat per immigrants, immigrants espanyols aquesta vegada.. Sembla que us agradi obviar això, els perfil de delinqüent a Catalunya és un quinqui castellanoparlant sense estudis ni formació. Així que els espanyols calleu la boca delinqüents.

#6 albert, Tarraco, 31/10/2010 - 04:58

La pela és la pela !!! deuen haver pensat els de Bopan... TRIST, quasi méss que la mort en si.

#5 Jaume, Barcelona, 30/10/2010 - 22:39

Una injustícia el que ha passat amb la Mercè. Per a molts de nosaltres era com una segona mare, una persona impressionant, una bona amiga. Sempre la recordarem. Jo estic amb els que han escrit el cartell, em de fer alguna cosa per evitar que això segueixi passant.