Publicitat
Societat · 8 de Juliol de 2020. 21:20h.

SOS dels venedors ambulants de Mollet

L'Ajuntament els envia a "l'altra punta del poble"

SOS dels venedors ambulants de Mollet

L'Ajuntament de Mollet ha imposat un canvi d'ubicació del mercat malgrat l'oposició dels marxants, que es manifesten cada dimarts a la plaça de l'Ajuntament per mostrar el seu desacord amb la mesura, que els portarà del centre a la perifèria de la ciutat. Aquests marxants porten sense poder treballar a Mollet des del passat 10 de març, tres dies abans que el Govern espanyol decretés l'estat d'alarma.

El consistori al·lega mesures de seguretat pel covid per justificar el canvi d'emplaçament. No obstant això, aquestes mesures no han suposat cap impediment perquè es reobrin centres comercials i resta de comerços.

La venedora ambulant María Dolores Arana, en declaracions a e-notícies, explica en aquest sentit que "a partir del moment que la resta de comerços comença a treballar nosaltres també volem el nostre".

L'objectiu de l'Ajuntament és, segons Arana, "treure'ns del centre". "Ens volen enviar a l'altra punta de poble on no hi va ningú. És una zona residencial, on no hi ha bars, ni serveis", explica.

De la mateixa manera, considera que l'argument de l'Ajuntament, que apel·la a l'covid per justificar el canvi, "és una excusa per treure'ns de centre". També ha denunciat que des del consistori amenacen amb "treure'ns la llicència" si prossegueixen amb les seves protestes.

Igualment indica que l'Ajuntament els ha assegurat que el canvi de lloc seria només "fins al 31 de gener". No obstant això, Arana assegura "per experiència pròpia" que "quan trasllades un mercat no tornes més al centre".

"Els marxants vam donar moltes opcions, però no ens van fer ni cas", revela, a més de confirmar que l'alcalde, Josep Monràs, "després de quatre mesos no s'ha ajuntat amb els marxants". "És un ajuntament incomprensiu, amb empatia zero", lamenta la venedora, que assegura que "complim totes les mesures de seguretat".

"Hi ha gent que ho està passant realment molt malament. És un problema molt greu", constata Arana, que considera la postura del consistori "un pols als marxants".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat