Publicitat
Societat · 15 de Maig de 2018. 15:25h.

SOS Racisme veu "perillós" el discurs de Torra

"És encara més greu quan es fa servir des d’àmbits intitucionals"

SOS Racisme veu "perillós" el discurs de Torra

SOS Racisme ha censurat el discurs "perillós, irresponsable i inacceptable" que va realitzar amb anterioritat el recentment investit president de la Generalitat, Quim Torra, alhora que ha demanat no instrumentalitzar la lluita contra el racisme.

Arran de la polèmica generada per afirmacions de Torra en piulades i articles, l'entitat ha criticat en un comunicat que es tracta d'"un discurs que és encara més greu quan es fa servir des d’àmbits intitucionals i des d’una posició de poder", i ha de ser "identificat i denunciat en tot moment que es doni".

"Estarem alerta, com ho hem estat sempre, per denunciar i contrargumentar els posicionaments racistes" que, amb pràctiques discriminatòries i discurs de l'odi, puguin danyar la convivència i la cohesió social, ha avisat SOS Racisme, que ha afegit que actuaran independentment de l'espai on tingui lloc o els partits, entitats o col·lectius que ho promoguin.

"D'altra banda, rebutgem la instrumentalització de la lluita contra el racisme que considerem que s'està fent des d'alguns àmbits arran d'aquesta polèmica", ha afegit, i ha demanat cautela per no restar forces i legitimitat a la tasca de moltes persones, associacions i moviments. "En una societat racista no hi hauran drets, llibertats i igualtats per tothom", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 16/05/2018 - 14:50

No se puede negar que este penoso individuo ha conseguido renombre internacional...

#10 Luzbell, Barcelona, 16/05/2018 - 08:18

Esta presidenta local solo habla por que la han obligado pero calla en el caso de los niños de las escuelas y otras cosas, asi les va a las Ong.

#8 Albert Escarré Puig, Barcelona, 15/05/2018 - 21:06

#10

Quim, el lunes te dio leña el Partido Socialista Francés, Hoy el Washinton Post y el The New York Times, como segan así vas a recibir tortazos hasta en tu carnet de identidad, y eso que sólo has hablado, cuando empieces a actuar todo tu físico va a quedar lleno de hematomas .

#7 Meritxell, Tarragona, 15/05/2018 - 17:44

Basta una pequeña entrevista a la Sra. Ferrusola para ver lo que hay y ha habido siempre detrás

#6 Pepón, Barcelona, 15/05/2018 - 17:31

Peligroso? es infame. Quiero más contundencia por parte de esta ONG si quieren seguir manteniendo mi confianza en ella.