Publicitat
Societat · 15 de Gener de 2010. 14:02h.

Sostres creu que la tragèdia d'Haití "equilibra el planeta"

El columnista d'El Mundo creu que "el món, de vegades, fa net"

Sostres creu que la tragèdia d'Haití "equilibra el planeta"

"El món menstrua", diu Sostres

El columnista d'El Mundo, Salvador Sostres, en el seu bloc, escriu que "això d’Haití és un drama però el món, de vegades, fa net. No podem viure tots tant de temps i només els millors i els que viuen en millors condicions perduren. El món menstrua, com així ha de ser. No me n’alegro, de la tragèdia d’Haití, però aquestes coses passen i equilibren el planeta".

"La major part dels que poden estar en desacord amb aquesta mena de comentaris són pobres morts de gana que sort en tenen que aquests que estan més morts de gana que ells, de tant en tant, un mal vent se’ls endú. Perquè si el món no menstrués i haguéssim de repartir la caritat entre tots els pobres  del planeta, tard o d’hora tots aquests funcionaris, ganduls, i obrers que es prenen la baixa per causa de malalties imaginàries, s’haurien de posar a treballar i els comitès d’empresa quedarien abolits per raons d’extrema necessitat", considera.

"Ara tothom fa el ploricó amb Haití, però els més solidaris, i els que més ploren, que solen ser els més inútils i els més desgraciats, tenen la immansa sort que de tant en tant una tragèdia com la present escombra una part de misèria mundial i els socialdemòcrates de casa nostra tornen a ser els pobrets oficials, mereixedors de tota quanta subvenció", continua.

"Això d’Haití és una manera un poc aparatosa -però una manera, al capdavall- de fer net al planeta. Morir és tràgic però viure a Haití no pot dir-se que sigui gaire més agradable. Vull dir que els morts d’aquests dies tenen, com a mínim, el consol de no haver de continuar vivint a Haití. Si això hagués passat a Europa sí que hauria estat un autèntic drama. Haití qui sap on és, qui sap on para. Es pot ser tendre i ser dur. El món menstrua i tria el dia, el raig i el lloc oportú", conclou.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#66 Mayte, Madrid, 17/11/2010 - 20:32

LO que es indignante es que se puedan decir cosas como éstas y el que las dice quede impune. Defiendo la libertad de expresión pero estas barbaridades traspasan todos los límites

#65 ALEXANDRA TUPIZA, quito, 23/03/2010 - 15:21

Sostres , me da mucha làstima con su comentario , pero creo que debe instruirse y estudiar el mundo porque si no conoce donde queda Haitì da mucho que decir de su cultura

#64 Ernesto de Paz Lopez, murcia, 28/01/2010 - 08:19

No hay que asustarse por estos comentarios de un señor que trabaja en el mundo esto es lo que tienen en ese diario empezando por su director. Esta gente no sorprende son asi "Pobrecillos"

#63 Rosa Perera, Arbeca, 27/01/2010 - 12:05

Ea la primera vez en la que desearia que las mujeres no habláramos de los efectos
saludables de la menstruación.
Que desgracia que los efectos de la naturaleza no dirijan sus efectos selectivos a determinados sectores tan poco sensibles

#62 José Manuel Gonzalez Miranda, Madridf, 27/01/2010 - 00:28

Sortres es penoso que pueda haber gente, que nace para decir ciertas cosas.
Que pena