Publicitat
Societat · 23 de Març de 2020. 12:55h.

“Sou uns herois”

Homenatge de mossos i policies locals als treballadors sanitaris

“Sou uns herois”

Treballadors sanitaris de diferents hospitals de tot Catalunya han sigut objecte aquest diumenge al vespre d’un homenatge per part dels diferents cossos policials que actuen al territori, en reconeixement per la tasca que estan fent per combatre l’expansió del coronavirus.

En molts centres hospitalaris, com el del Vendrell (Baix Penedès), els cossos policials s’han quadrat en formació davant els treballadors de la salut, per mostrar-los el seu agraïment. “Normalment som nosaltres els que estem a primera línia, però aquesta guerra l’esteu lluitant vosaltres sols al davant, sou uns herois”, ha expressat un dels agents.

Els sanitaris, aplegats a l’entrada del centre, han respost amb un llarg aplaudiment, que s’ha vist acompanyat per les sirenes dels diferents cotxes policials. L’acte s’ha repetit en molts altres punts del territori, com a l’Hospital Sant Joan de Reus, el Parc Taulí de Sabadell o el Josep Trueta de Girona.

Els treballadors dels hospitals són els que tenen una tasca més complicada durant aquestes setmanes d’expansió del coronavirus. A l’augment de pacients que estan patint tots els hospitals, que amenaça de col·lapsar-los aviat, s’hi suma el perill de contagi que tenen pel fet de trobar-se en contacte directe amb els afectats. Només a Igualada ja hi ha més de 90 sanitaris que han donat positiu de la Covid-19.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Streaker, Barcelona, 23/03/2020 - 18:19

Nuestro personal sanitario desmuestra una valía humana y profesional digna de todo elogio. Muy por encima de nuestros dirigentes!
Dicho esto, como la noticia va de homenajes de Mossos y G.U., estaría bien que se pasaran también por un cuartel de la Guardia Civil, como hizo la Ertzaintza en Vitoria, por los dos compañeros caidos en servicio.

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 23/03/2020 - 17:08

En Calafell se está trabajando muy bien, desde alcaldía, policía local y Mossos. La millor Gent al CAP, y el hospital de el Vendrell luchando. Todos...empleados bàsicos y la gente está cumpliendo en casa. Siempre hay algo, pero muy bien. Hay que seguir, a todos Gracias

#1 Pere, tgn, 23/03/2020 - 16:20

Molta força a tots els metges i professionals de la salut! Ànims!!