Publicitat

Sorpresa al sector de la moda per la mort sobtada del director creatiu de Pronovias

Suïcidi?

Una imatge de l'esquela a 'La Vanguardia'

El director creatiu de Pronovias, Manuel Mota, serà enterrat aquest divendres a Reus, després de la seva mort sobtada, als 46 anys, aquest passat dimarts a Sitges.

Alguns mitjans de comunicació han apuntat que Mota s'hauria suïcidat a un lavabo de l'ambulatori de Sitges. Així, El Mundo ha assenyalat que "Manuel Mota, dissenyador de Pronovias, va decidir dimarts acabar amb la seva vida".

Aquest rotatiu ha remarcat que quan van trobar el dissenyador tarragoní "tenia un ganivet clavat al cor. Al costat del cadàver, van trobar tres cartes manuscrites".

Per la seva banda, El Punt Avui han destacat que "encara que ni Pronovias ni la família no ho han confirmat, tot sembla indicar que es tracta d'un suïcidi". La companyia per a la qual treballava el dissenyador ha remarcat en un comunicat que "no hi ha cap indici de criminalitat" en la mort de Mota.

Segons La Vanguardia, "la policia inicialment va tractar el tema com un homicidi. Tanmateix, molt aviat es va descartar aquesta possibilitat i es va tramitar l'assumpte com un suïcidi".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Perspicaz, BCN, 11/01/2013 - 01:36

Nadie se suicida clavándose un cuchillo en el pecho.
Es muy difícil por la posición, es dificilisimo por la fuerza que hay que emplear y es imposible por el dolor que provoca, que hace que actúe automaticamente el instinto de supervivencia.
Lo han matado para que no cante lo que sabe de CIU...

#1.1 Perspicaz?, Barcelona, 11/01/2013 - 23:27

Claro. El Hara Kiri, aunque no en el corazón se llevaba a cabo tomando pastilas.