Societat · 12 de Febrer de 2013. 18:32h.

Suïcidi d'una parella de quasi 70 anys per un desnonament

Es tracta de dos jubilats de Calvià que no podien pagar la hipoteca

Suïcidi d'una parella de quasi 70 anys per un desnonament

Imatge d'una protesta contra els desnonaments

Un matrimoni de jubilats s'ha suïcidat al seu habitatge de Cas Català, al municipi mallorquí de Calvià, després de rebre l'avís que havien de ser desnonats del domicili per impagament, segons han deixat escrit en una carta. La Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació del cas, ha confirmat que la parella explica en una nota que havien pres la decisió de suïcidar-se aclaparats per la pèrdua de casa seva.

Un dels fills del matrimoni ha trobat sense vida a l'home, de 68 anys, i la seva dona, de 67, al seu habitatge del carrer del Barranc de Cas Català al voltant de les 14,20 hores, i ha avisat els serveis d'emergències. En un primer moment s'han desplaçat fins al lloc personal sanitari i bombers, però només han pogut constatar la mort de la parella.

Segons els primers indicis, els jubilats s'han suïcidat mitjançant una ingesta massiva de medicaments, encara que com és preceptiu se'ls practicarà l'autòpsia per determinar amb exactitud les causes de la mort. El servei de coordinació d'emergències 112 ha posat un psicòleg a disposició de la família.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 13/02/2013 - 10:08

Si jo fos el jutge, deixaria la carrera. Mentrestant els senyors del PP parlen de declarar els bous protegits. Passejar-se pel món amb passaport espanyol m'avergonyeix. Vull passaport català.

#4 gironí, GIRONA, 13/02/2013 - 09:50

Qui s'hauria de suïcidar no són la parella de jubilats que han treballat tota la vida sinó tots els polítics i banquers culpables d'aquesta crisispassant de tot i amb les butxaques ben plenes.

#3 Jordi, Martorell, 13/02/2013 - 00:01

És un miracle que ningú abans de suïcidar-se decideixi anar a una sucursal a càrregar-se al director.

#2 Sergi, Badalona, 12/02/2013 - 20:58

Quantes morts més s'hauran de produir?. Totes les proteccions van als bancs i encara no s'han adonat que sense ciutadans els bancs no faran falta ni tampoc els governants ja que no quedarà ningú per ser governat.

#1 Roger, L'H, 12/02/2013 - 19:32

Kina tristor...