Publicitat

El Rei surt de la clínica en quatre dies

Superman

El Rei, a la sortida de l'hospital

El Rei Joan Carles ha rebut l'alta mèdica i ha abandonat l'Hospital Clínic de Barcelona, segons ha informat el centre mèdic en un comunicat.  El monarca ha estat ingressat des de dissabte al matí, quan va ser sotmès a una operació per extreure-li un nòdul benigne del pulmó.

L'equip mèdic, encapçalat per Laureano Molins, considera que després de la revisió d'aquest matí ja no existeix la necessitat que segueixi ingressat i per aquest motiu se li donarà l'alta en breu perquè segueixi la seva convalescència postquirúrgica i es pugui reincorporar progressivament a la seva activitat habitual en les pròximes setmanes.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Roger, BC_N, 13/05/2010 - 08:12

doncs en el fons m'alegro q es millori, pq després d'ell vindrà la República, així q el seu "hereu i sra." es vagin preparant les maletes per anar a Estoril.

#9 Ramon, Barcelona, 13/05/2010 - 00:16

Segons les anàlisis, es tractava d'un tumor campechano. Vergonya de Marina Geli. Vergonya de Tripartit. Vergonya de país per consentir aquesta vergonya.

#8 ramon, barcelona-c, 12/05/2010 - 16:11

Trobo una millora que en aquesta noticia hi siguin 600 lectures i pocs comentaris . En part vol dir que la gent a substituit l'insult per l'ignorancia i per el menyspreu silenciós . La gent motiu de la noticia no m'interessan en absolut.

#7 jaume, BCN, 12/05/2010 - 10:27

Dr. Molins: "el monarca podria recuperar una activitat no física, de despatx, en cosa de quinze dies, ja que la seva funció té menys exigència física que la d'un estibador, una comparació que va provocar les rialles dels periodistes". Genial!

#6 Marcel, Barcelona, 12/05/2010 - 08:11

El poder actual dels Borbons s'aixeca sobre la sang de milers i milers de catalans. Per història i dignitat, ignorem-los. Vegeu: http://perabonspatricis.blogspot.com