Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2015. 15:39h.

Supermercat de productes falsificats

Els Mossos van trobar "74 caixes amb més de 5.000 peces falsificades" durant els registres

Supermercat de productes falsificats

Productes falsificats interceptats pels Mossos, en una foto d'arxiu

L'operació dels Mossos d’Esquadra d'ahir a Salou anava dirigida contra la importació d'una tona de productos falsificats procedent de Turquia i Regne Unit i durant els registres van trobar “74 caixes plenes” amb més de “5.000 peces” durant els registres.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha explicat que “les investigacions comencen a finals de juny” perquè “un grup organitzat que opera a Salou que havia importat material falsificat quantiós”.

“Havia importat -ha dit- 83 paquests que venien bàsicament de Turquia i del Regne Unit” que “s’entrava a través d’una empresa de paqueteria”. “Es tractava d’una tona de material falsificat”, ha reblat.

Finalment, ha apuntat que el 4 d'agost els agents van demanar autorització per entrar en tres domicilis, des d'on es podia distribuir el material i ha assenyalat que “es van trobar 74 caixes amb més de 5.000 peces falsificades: roba i sabates esportives, joies de diverses marques i 3.500 euros".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep-Maria, Barcelona, 13/08/2015 - 10:54

Aquestes coses són minúcies per als senyors de la CUP i els qui controlen ara l'Ajuntament de Barcelona i ERC.

Les marques i els botiguers que paguen impostos, que es fotin. I els qui, amb bitllet, viatgen en trens sabotejats, també.

Ara, la butxaca dels cupaires i colauaires no queda afectada

#4 El mico de l'anís, Badalona, 13/08/2015 - 00:27

Que vagin a registrar els magatzems xinesos de Badalona, que és d'on treuen el gènere.

#3 Bernat, BARCELONA, 12/08/2015 - 19:45

Jo em crec als Mossos. Aquesta gent no dubta en posar en perill els nostres ciutadans cada cop que els agents de l'autoritat volen posar fí al seu negoci il·legal.
Els que paguem impostos som una colla de burros. Les autoritats l'han cagat al permetre'ls seguir aquí sense cap ofici legal.

#2 ojo al dato, que no te engañen, la verdad está ahí afuera, 12/08/2015 - 18:33

No hay personas Ilegales
son trabajos ilegales
ya seas blanco o negro
en español o extranjero

También en España o en el extranjero.
La ilegalidad es jurídica para todos.

Que no te engañen 'los amantes de ilegalidades'

#1 José Luis, Badalona, 12/08/2015 - 16:30

Increíble el material falsificado que las mafias dan a estos pobres inmigrantes para que puedan subsistir. Esto sólo ha sido lo que han descubierto, pero habrá que imaginarse la cantidad total. Y encima hay políticos catalanes que defienden estas atrocidades. ¿Qué vergüenza lo que pasa en Cataluña?