Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2013. 14:35h.

Suport al Príncep

La nova promoció de jutges ovaciona Felip de Borbó

Suport al Príncep

Imatge de l'acte

El Príncep Felip ha rebut el suport a Barcelona dels jutges de la darrera promoció de la judicatura i dels seus familiars, que han donat la benvinguda i han acomiadat el membre de la Casa Reial amb una ovació. L'hereu de la família reial, però, ha eludit valorar la imputació de la infanta Cristina en el cas Nóos.

La visita del Príncep a Barcelona per presidir l’acte d’entrega dels despatxos judicials a la 63ª promoció ha passat desapercebuda per a la major part dels barcelonins, que no s’han acostat a l’Auditori per veure Felip de Borbó. Però no per a les autoritats: del Govern central ha vingut la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría. També hi eren el president Mas i l’alcalde Trias.

El Príncep, assegut al centre de la taula presidencial i flanquejat pels presidents de la Generalitat, Artur Mas, i del Suprem, Gonzalo Moliner, ha felicitat els nous jutges. Felip ha demanat a la nova fornada de jutges que afrontin “amb valentia” i els ha recordat la “gran transcendència” que té la funció jurisdiccional en “moments complexos com els actuals”.

En el discurs de cloenda de l’acte, Felip ha enumerat els principis de “independència i imparcialitat i el ple respecte a les lleis”. Quan ha abandonat l’Auditori, al capdavant de les autoritats, ha tornat a ser aplaudit pel públic que omplia l’Auditori.
 
El president del Suprem i del CGPJ, Gonzalo Moliner, ha alertat la nova fornada de jutges del moment “crucial, complex per a la nostra societat” en què assoleixen la judicatura.

“Un temps –ha dit el dirigent en el seu discurs- en què es demanda pels ciutadans confiança en les institucions, transparència i seguretat”. Moliner ha recordat que “la societat confia en els jutges”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 Kropotkn, Vic, 05/04/2013 - 15:33

Es que comparandolo con el Mas, no hay color.... Jua, jua, jua,...

#16 Enricus, Bcn, 05/04/2013 - 06:43

Paradójicamente, la figura de este tío se está agrandando entre tanta adversidad. No lo entiendo, expertos habrá que lo expliquen, pero los desmanes del Urdangarin, el gusto por la pasta de la hermanísima, y el declive de su padre con los elefantes y las amigas "especiales", le dan relieve

#15 Claudi, Barcelona, 04/04/2013 - 20:40

Pq significa el canvi generacional de valors i de fer les coses en lloc de la generació de corruptes tant a la Corona com a la política

#14 ander, lleida, 04/04/2013 - 19:50

Todos empequeñecen frente a la corona de España.

#12 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 04/04/2013 - 18:04

No Barcelona no dóna suport als Prínceps espanyols. Deuen voler dir que els jutges espanyols destinats a Barcelona donen suport als Borbons. Això és tota una altra cosa. Però com no ho han de fer si Espanya va destituir un jutge per donar suport al referèndum del dret a decidir!!!.