Societat · 1 d'Octubre de 2018. 08:18h.

Tallat un parell d'hores l'AVE a Girona

Després de saltar-se el cordó de seguretat que protegia l'accés

Tallat un parell d'hores l'AVE a Girona

El Comitè de Defensa de la República de Girona i Salt han entrat a l'estació de l'AVE de Girona i han tallat la circulació de trens d'alta velocitat durant un parell d'hores coincidint amb el primer aniversari de l'1-O.

Quan unes 400 persones han volgut entrar a l'estació, els membres del servei de seguretat de l'estació han intentat impedir-los el pas, però no ho han aconseguit i han trencat una de les portes d'accés a les vies.

De resultes de l'ocupació s'ha hagut de suspendre el servei de trens AVE. L'acció no ha afectat la circulació dels trens convencionals, que circulen amb normalitat. El CDR Girona-Salt ha anunciat l'acció a través de Twitter i han anunciat que "avui el TAV no circula. Aturada la interconnexió amb França". "Veniu i fem-nos fortes. Sols el poble salva el poble", han demanat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 El Sifoner, Castelló, 01/10/2018 - 18:31

Días atrás el sr, Torra dijo que había desalojado la plaza san Jaime por seguridad, ya que estamos en alerta 4 antiterrorista o algo así. Ahora deben de haber rebajado el grado de alerta por lo que se be.

#22 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 01/10/2018 - 11:24

Los futuros integrantes de la nueva "Terra Lliure" o como se vaya a llamar. Aún no ponen bombas ni pegan tiros porque creen que basta con lo que hacen para imponer su voluntad a la del resto de catalanes. Cuando vean que no es así, la mayoría abandonará, pero el "nucleo duro" se echará al monte.
Que triste.

#21 cantemos todos juntos, El Vendrell, 01/10/2018 - 11:09

TONTOOOOSSSSS !!!!!
TONTOOOOSSSSS !!!!!
TONTOOOOSSSSS !!!!!
Mirad vuestro DNI...
TONTOOOOSSSSS !!!!!!
TONTOOOOSSSSS !!!!!!

#20 Joan Carles, Barcelona, 01/10/2018 - 10:47

Amb polítics que fan de la sedició la seva qüotidiana actuació,l'estat ha de recuperar totes les competències de l'ordre públic.Els Mossos han de dependre del Govern d'Espanya.

#19 Alejandro1º, Barcelona, 01/10/2018 - 10:42

Qué derecho les asiste a estos adoctrinados para paralizar , para trastocar la vida de los ciudadanos paralizando los medios de transporte que a diario los ciudadanos necesitan para sus desplazamientos? ¡¡Y nadie hace nada para remediarlo,!!