Publicitat
Societat · 20 d'Octubre de 2019. 20:12h.

Tallen l’avinguda Meridiana

També la Diagonal

Tallen l’avinguda Meridiana

Un centenar de persones han tallat el trànsit a l’avinguda Meridiana, en els dos sentits de la marxa, a l’altura de Fabra i Puig aquest diumenge a la tarda en rebuig de la sentència del procés. Des del Comitè de Defensa de la República (CDR) de la Sagrera, Navas i el Congrés han donat suport als veïns.

Diverses unitats dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins al tall de la Meridiana ihan negociat amb els concentrats, que els hi han traslladat la seva intenció de mantenir el tall a la Meridiana.

D'altra banda, moltes de les persones que han participat en la concentració del Pícnic per la República al carrer de Mallorca s’han desplaçat a l’avinguda Diagonal i l’han tallat al trànsit amb una seguda a l’altura del carrer de Bruc. Des d'aquí han anat caminant cap a la cruïlla amb Passeig de Gràcia i, posteriorment, han començat a aixar amb l'objectiu d'arribar a Plaça Catalunya. 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, Waterpus, 21/10/2019 - 10:25

Los mossos van a negociar con unos cientos de fascistas, muchos con la cara tapada, y les dejan cortar la calle horas y horas.
Mi no entender.

#8 Mucho acomplejado independentista se ve por Barcelona , Barcelona , 20/10/2019 - 22:15

Los charnegos independentistas acomplejados también se unen a la performance.

#7 El Sifoner, Castello, 20/10/2019 - 22:13

Desobecer, les dicen a boca llena. Acto seguido y por medio de las redes les ordenan: acudir a la sentada aqui, luego picnic alla, mas tarde corte en una ctra, y asi dia tras dia. Son muy OBEDIENTES estos desobedientes. Jajajajajaja

#6 Que ecològics tots, Bcn, 20/10/2019 - 22:03

Mai havia vist tanta gent ecològicament tan cafre i tan porca i tan incívica, embrutant, destrossant contenidors, tirant llaunes, etc... Després vas a coles i universitats públiques i sobretot, canalla, recicleu i sigueu sostenibles. Aneu a cagar a casa vostra.

#6.1 J. Arcas, Torelló, 21/10/2019 - 07:39

Y luego la manresana Vicky, supuesta mujer llama jirafa a una dirigente de Ciudadanos. Otra supuesta mujer, Maty Puigresana o como se diga, le dice a la primera que lave bien sus partes. Y aparece un tercero en discordía, que tiene una pinta presunta de pedrasta y acosador, Jordi BR aunque sea en las redes por el tema del català, obsesión total

#6.2 J. Arcas, Torelló, 21/10/2019 - 07:40

que le gustaría con su lengua...no me refiero al català, pues comprobar la higiene.
Pues si eso es en las redes, que será en la calle, con anonimato total.
Y dice el degenerado que se prohiban según que mensajes cuando el va más salido que el retrovisor de un trailer de 55 ejes.

#4 Josep, Barcelona, 20/10/2019 - 21:12

Els convido a tornar-ho a fer a la mateixa hora tota la setmana, ondanadas de hostias escolti