Societat · 17 de Gener de 2021. 12:18h.

També agredeixen dos policies locals a Matadepera

Els agents van aturar una festa il·legal en una casa de la localitat

També agredeixen dos policies locals a Matadepera

Dos agents de la Policia Local de Matadepera (Vallès Occidental) han estat agredits aquest dissabte a la nit en un domicili de la localitat quan intentaven aturar una festa il·legal que s'estava celebrant. Els dos agents van haver de ser traslladats a un centre hospitalari a conseqüència dels cops que van rebre i han estat donats d'alta al cap de poques hores.

Dues persones han estat detingudes per l'agressió contra els agents per un "delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat" i han passat a disposició judicial. A la resta de les persones presents a la festa il·legal se les va identificar, sancionant-les per saltar-se les mesures del confinament imposades per a evitar la proliferació de la pandèmia.

Els fets van passar en un domicili de la plaça de les Acàcies de Matadepera a mitjanit, quan una dotació d'agents va desplaçar-se a l'habitatge alertats pels veïns dels aldarulls i sorolls que hi havia en un domicili particular, on s'estava celebrant una festa privada.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 18/01/2021 - 12:08

No veo por aquí al Purria ni a los indepes que critican los altercados de Pallejà. Parece que no les molesta cuando son los pijos los que se comportan deforma vandálica.

#5.1 Llaç Groc, Cat, 18/01/2021 - 16:38

Soloestuopinion , sí la Sra. Purria ha comentat en l'altra notícia , la de Pallejà , que estàs perdent dots d'anàlisis de text ?

#4 un ciutadà, palau plegamans, 17/01/2021 - 15:15

recordo que els nostres estimats líders tenen anhels per disoldre els antidisturbis i que la poli sigui una colla de psicòlegs. tota la violència (gratuïta) és censurable, els ciutadans paguem els nostres impostos a la poli per assegurar que es compleixien les lleis i 'protect and serve' (com dirien els de usa) per a TOTHOM.

#3 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 17/01/2021 - 14:47

Ea ea ea, el pijerío se cabrea.

#2 Menjamela Grandi, Anapurna, 17/01/2021 - 14:06

Tendrían que haber dejado que actuasen los mozos:
se presentan en 48 horas con croissants y preguntando si hace falta mas bebida. Trapacero Style.

#1 Marcial, Santa Coloma, 17/01/2021 - 13:47

¿pero quien no ha perdido el respeto a la autoridad en esta santa tierra? han criado cuervos.