Publicitat
Societat · 12 de Novembre de 2021. 08:45h.

Tanca el bufet de Boye per fallida

Un jutge decreta el tancament per no poder afrontar els deutes

Tanca el bufet de Boye per fallida

Un jutjat de Madrid ha ordenat l’extinció de la societat Boye-Elbal & Asociados SLP, el despatx de l’advocat de Carles Puigdemont i Quim Torra, segons publica La Información.

El jutge ha declarat el seu tancament i la cancel·lació de tots els seients registrals després de constatar la insuficiència de massa activa. Això és, que la firma d'advocats no tenia béns de cap mena per afrontar els seus deutes amb els creditors.
 
La tramitació del concurs “exprés” evita el nomenament d'un administrador concursal. I, encara més important, òbvia l'obertura de l'anomenada "fase de qualificació del concurs", que té l'objectiu de determinar el grau de responsabilitat que ha tingut l'administrador en la situació d'insolvència de l'empresa. Això no obstant, aquesta resolució és apel·lable davant una instància judicial superior.

En aquest cas, el càrrec d'administradora única requeia sobre Isabel Elbal des del 28 de febrer del 2020, quan Gonzalo Boye es va desvincular de la gestió de la seva pròpia firma en la seva dona. Va renunciar al càrrec d'administrador solidari només tres setmanes després que l'Audiència Nacional dictés l'embargament de tots els béns de l'advocat per fer front als 1,2 milions d'euros que deu per la seva implicació al segrest de l'industrial Emiliano Revilla.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#35 Sergi Sergio, Barcelona, 14/11/2021 - 15:01

Menudo mangante y menudo delincuente.

#34 Kropotkin, Bic, 14/11/2021 - 11:39

Siempre lo pueden fichar de tertuliano en el programa de la mujer de Puigdemont... Jua, jua, jua,...

#33 BEJOTA, bcn, 14/11/2021 - 11:11

ULTIMAMENTE TODO SON BUENAS NOTICIAS : EL OBISPO DE SOLSONA QUE ELIGIO AL CÉSAR EN VEZ DE A DIOS PARA CONVERTIR EL PULPITO EN EL PARLAMENT Y UNA MUJER LE HA QUITADO DE EN MEDIO (LA MITRA).ESTE FACINEROSO PIERDE EL BUFETE POR DEDICARSE A LOS DE SIEMPRE .

#32 Resistencia , Flors i violes , 13/11/2021 - 13:16

En delitos de alzamiento de bienes, insolvencia punible, blanqueo de capitales, narcotraficantes, extrema izquierda, extrema derecha, elusión de responsabilidades fiscales y judiciales...es un experto, lleva toda su vida dedicado a ello.

#30 No patiu, Chez Fangue, 13/11/2021 - 10:15

Aviat instauraràn algun depàrtament per controlar la fabricació de "crecepelo" o quelcom per l'estil amb una dotació milionaria i una dotzena d'alts càrrecs amb el Boyè de director general.

#30.1 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 13/11/2021 - 11:22

Si crece encima de el de arriba el de abajo y hace tener más vigor en todo el cuerpo, en Cat no se le ofrecerá ningún cargo. Porque como ya sabemos los valientes segadors que día si día también lanzan soflamas desesperadas para sus parroquianos, el peixet. Que se crean todo y que sigan currando sin quejarse ese el rollo. Los puestos buenos para

#30.2 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 13/11/2021 - 11:23

los que lanzan las soflamas.
Lo recaudado en las cada vez más paupérrimas cajas de resistencia, para los exiliados (es como se autodenominan).
Por cierto si la deuda es anterior al cambio de administrador ¿No es un hecho punible? Desde la vía civil a la penal. Es una pregunta.