Publicitat
Societat · 15 de Febrer de 2011. 09:22h.

Tanca la seu de Telecos de Catalunya

Els enginyers denuncien que han canviat els panys del local

Tanca la seu de Telecos de Catalunya

Carles Flamerich, nou director general de Telecomunicacions

Els enginyers catalans denuncien que "des del passat divendres, 11 de febrer, a la tarda el COIT impedeix l'entrada a la seu dels Enginyers de Telecomunicació de Catalunya, havent contractat un vigilant de seguretat per a tal efecte que també ha canviat els panys del local".

"Davant aquesta situació, ens veiem forçats a prendre mesures extraordinàries i és per aquest motiu que al llarg de les properes hores, us comunicarem la ubicació provisional de les instal·lacions des d'on us donarem servei presencial", informen.

"Evidentment, malgrat la privació d'accés a les instal·lacions dels Enginyers de Telecomunicació de Catalunya, des del Col·legi i l'Associació seguim treballant i per això us preguem que contacteu amb nosaltres per correu electrònic a oficina.tecnica@telecos.cat; secretaria@telecos.cat; comunicacio@telecos.cat i administracio@telecos.cat", indiquen.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carrasclet, Reus, 16/02/2011 - 09:24

No perdem el temps en col·legis o selecions Independencia Ja!!!!

#7 Telemaco, Barcelona, 15/02/2011 - 19:09

Que fort! S'independitza el Col·legi català i aquesta és la reacció? Si es que s'ho busquen a pols, no volem perdre les quotes per tant emprem la força, eso es actuar con coherencia

#6 Òscar, Les Corts (Barcelona), 15/02/2011 - 14:14

I això que correspon a l'àmbit privat...que té a veure amb la foto del director general de la Generalitat??????

#5 Gauss, BCN, 15/02/2011 - 13:55

el cas es que el Col·legi de Madrid no ha paït bé la creació d'un Col·legi propi Català. Els de Madrid estimen que el Patrimoni generat per les quotes del Col·legiats Catalans pagades fins ara no li corresponen al Col·legi Català, que han de començar de nou l'aventura...

#4 cercle, bcn, 15/02/2011 - 13:01

Truqueu als de Fundació Catalunya Estat que son els experts en panys.
Ara si no els deixen entrar per un "coit" des de divendres, truqueu als del record guines