Publicitat
Societat · 6 de Febrer de 2019. 22:22h.

Tanca un clàssic de l'ensenyament de l'anglès a Barcelona

L'Institut d'Estudis Nord-Americans de la Via Augusta deixarà d'impartir classes

Tanca un clàssic de l'ensenyament de l'anglès a Barcelona

Entrada principal de l'escola

L'Institut d'Estudis Nord-Americans deixarà d'impartir classes d'anglès a partir d'aquest estiu. La prestigiosa escola d'anglès, situada a la Via Augusta, es dedicarà només a activitats culturals i empresarials i el seu tancament afectarà 40 professors que treballen al centre.

Durant més de 65 anys l'IEN ha impartit classes d'anglès a diverses generacions d'alumnes i el centre s'ha caracteritzat per ser un centre referent en l'ensenyament d'anglès a la ciutat de Barcelona.

Els treballadors de l'Institut d'Estudis Nord-Americans han denunciat "la inacció de l'actual i l'anterior direcció de l'IEN per salvar l'escola d'anglès". "En els últims anys no s'ha fet cap inversió substancial per emprendre els canvis necessaris per a adaptar-nos al nou mercat de l'ensenyament d'idiomes", han criticat els empleats en una petició a change.org per mirar de salvar l'escola.

"Els empleats de l'IEN no estem d'acord amb aquesta dràstica mesura. Durant els últims anys en què el nivell d'alumnes i per tant els ingressos, han anat baixant per diverses raons, ni la Direcció Executiva de l'IEN ni la junta directiva del Patronat han sabut o volgut prendre les mesures adequades ni elaborat plans d'acció, estratègics, o de màrqueting per pal·liar aquest fet" han denunciat.

"Considerem que aquesta deixadesa de funcions ha posat en risc la continuïtat de l'IEN com a centre d'ensenyament d'anglès i ens ha portat a la situació en què ara, tots, alumnes i treballadors, ens trobem" han lamentat al comunicat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 lepero, Barcelona/Tabarnia, 07/02/2019 - 23:46

Las tecnologías se están llevando por delante muchos negocios y profesiones, y no todo lo puede arreglar Calvet por la vía rápida.

#1 Francesc7667, Barcelona, 07/02/2019 - 08:29

ahora lo renovaran para poner pisos de lujo