Publicitat
Societat · 24 de Novembre de 2019. 11:07h.

Tanca un restaurant que va pagar a la Hisenda catalana

Els propietaris denuncien un "atac democràtic a la nostra empresa"

Tanca un restaurant que va pagar a la Hisenda catalana

Andreu Bartolomé i Maria Casademunt, la parella d'empresaris que va impulsar l'any 2012 la plataforma "Diem Prou!" en suport a la insubmissió fiscal, ha tancat el restaurant Siurana. Els propietaris denuncien que "l'Agencia Tributària espanyola ens va revocar al juny el NIF i va procedir a bloquejar-nos els comptes de l'empresa".

En un cartell penjat a la porta, expliquen que no se'ls hi ha restablert el NIF malgrat que van presentar un "requeriment argumentant que l'empresa estava al corrent de pagaments i havia complert amb totes les seves obligacions de manera normal". Tanmateix, detallen que l'IVA i l'ISS el van pagar "de forma reivindicativa" a l'Agència Tributària Catalana.

Sobre aquest fet, exposen que ho van fer per "obligar als representants a obeir el mandat del poble expressat a l'Estatut del 2006" i lamenten que "tampoc ha prosperat el nostre requeriment a l'Agència Tributària per tal que ens facilitessin un NIF català, en aquest cas, amb l'excusa d'estar 'intervinguts'".

Els propietaris del restaurant consideren la retirada del NIF un "atac democràtic a la nostra empresa" i subratlla que el "vam intentar solucionar improvisadament amb la intenció de pagar treballadors i proveïdors" per no haver d'aturar l'activitat comercial. Tanmateix, afirmen que han arribat "a una situació límit que ens obliga a tancar de forma irreversible".

Finalment, l'Andreu i la Maria denuncien "la incompetència dels nostres representants" per no aplicar l'Estatut del 2006 i per, posteriorment, no aplicar la DUI "tal com els hi han exigit els catalans en les darreres eleccions i en el referèndum de l'1-O". "Cal una DUI", conclouen.

portsa.jpg

Publicitat
Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#97 Strelnikov, Siberia septentrional, 22/03/2022 - 05:43

Parece que al final les han dicho prou... a ellos mismos. Jua jua jua.

#96 Manuel Fernández, Esplugues de Llobregat, 21/03/2022 - 21:03

Siempre les quedara ir a Waterloo para hacerle las comidas al Puigdemont y compañía. Así trabajaran gratis para la Republiqueta Catalana que el dinero no llega de tanto chupóptero que tiene

#95 Carmen, Badalona, 29/11/2019 - 07:09

Me encanta!!!!
Tontos tontos tontos.....
Aneu a Waterloo a fer de cuiners per els pobrets exiliats....

#94 Amable petición, Barcelona , 26/11/2019 - 13:15

Podían haber esperado a cerrar el chiringuito a finales de año. Quizás el personal de la agencia tributaria española hubiera hecho la cena de navidad allí. ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja...

#93 Iñigo, Palma de Mallorca, 26/11/2019 - 07:54

Es lo que pasa cuando te multan y no pagas voluntariamente. Te bloquean las cuentas y te cierran el negocio, se llama ley es de obligado cumplimento y permite que haya una convivencia, lo otro es anarquía, la ley del más fuerte. No te gustan las leyes,vota a partidos que las deroguen o cambien. Se llama democracia y asi funciona el mundo civilizado