Societat · 11 de Setembre de 2012. 00:48h.

Tancats per la independència

'Ocupen' Santa Maria del Maria fins que el Govern "faci un pas endavant"

Tancats per la independència

La Guàrdia Urbana davant Santa Maria del Mar

Un grup d'unes sis persones s'ha tancat a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona per la independència. Aquestes persones, que formen part de diversos col·lectius independentistes, participen en l'acció "Acollir-se a sagrat" fins que, segons han explicat, el Govern "faci un pas endavant" cap a la sobirania.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a e-notícies que com a mínim aquest grup hi "passarà la nit", amb el permís de la rectoria de la basílica, que no hi ha posat impediment.

Aquesta acció coincideix també amb els primers actes de la Diada, entre els quals l'ofrena als Fossar de les Moreres, situat just davant de Santa Maria del Mar.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 Fran, Llinars, 11/09/2012 - 11:18

Curios, primer las van cremar i ara s´amaguen dins. Els recordo que Xirinacs va morir esperant.

#9 Gerard, Barna, 11/09/2012 - 09:53

No entenc aquesta fixació per les esglèsies. Catalunya serà laica o no serà. Es podien haver tancat al departament d'Interior del "sobiranista" Puig. Aquesta sí que seria una bona jugada.

#8 Empar Romero Martí, Garraf, 11/09/2012 - 09:28

persones que pensen com ells. Espero que ningú em voti negativament, per NO ser sobiranista, ja que esteu fixant fites molt elevades, jugant-ho tot a la indepèndencia, pel que fa al benestar. Pot donar-se el cas, que l'economia no funcioni tant bé com diuen els experts, així que reflexionem.

#8.1 Gerard, Barna, 11/09/2012 - 09:55

Els riscos no poden ser un argument per quedar-se quiet. Especialment quan quedar-se quiet és el major risc de tots i sabent perfectament que la situació actual ens porta a la ruina per la via ràpida.

#7 Empar Romero Martí, El Garraf, 11/09/2012 - 09:26

Aquests tancats, amb un objectiu clar i respectable, penso que NO deurien sortir fins que assoleixin el que persegueixen. Dit això, té més ressó mediàtic si no es demana permís. Si treballen deixarien el seu lloc de feina a uns altres, igual amb l'habitatge si viuen sols i els podrien mantenir les

#6 Kropotkin, Vic, 11/09/2012 - 09:16

Animo a los independentistas a encerrarse en la sede central de La Caixa y en las ITV. Esto si que pondria nerviosos a los de CiU. Si es que no teneis ni idea de planificación estrategica. Pringaos...

#6.1 Gerard, Barna, 11/09/2012 - 09:57

Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, t'ha sonat la flauta. Seguint el teu estil, ara t'hauria de preguntar si vols una subvenció com a assessor.