Publicitat
Societat · 15 d'Octubre de 2019. 11:37h.

Targetes d'embarcament falses

Per esquivar els controls policials de l'Aeroport

Targetes d'embarcament falses

Els del Tsunami Democràtic, entitat anònima que ha liderat les protestes, van fotocopiar targetes d'embarcament per poder esquivar els controls dels Mossos que havien posat a les portes d'accés a l'aeroport, segons ha sabut e-notícies.

Uns seixanta van aconseguir arribar així el primer anell de seguretat i accedir a la terminal com a turistes perquè la policia controlava que només accedís gent amb vols programats. Fins i tot esmentaven el seu suposat destí.

Això va permetre l'entrada d'una seixantena de persones que van ser les que van iniciar la protesta a la zona d'embarcament, abans dels controls de seguretat per accedir a la zona internacional.

La dificultat d'accés va provocar també dos problemes d'emergències mèdiques: una noia embarasada que es va desmaiar a la primera planta i les ambulàncies no tenien accés.

Al final va poder ser atesa per personal mèdic de l'aeroport però per a això van haver de deixar d'atendre a una altra passatgera que havia patit un contratemps.

 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Pere, Girona, Spain, 15/10/2019 - 20:00

Es questió de temps que agafin als responsables que s'amaguen darrera Tsunami Democràtic. De totes maneres s'intueix qui pot estar darrera.

#6 FRAN BCN, BCN, 15/10/2019 - 14:07

Falses no, eren reals, ja que els usuaris les van comprar preo AMB CAP INTENCIÓ DE VIATJAR....una mica retorçat tot plegat...

#5 investiguen, investiguen, bbcn, 15/10/2019 - 13:06

Al talego con esta gente del Tsunami Democràtic. Quién son? Como se financian? Como actuan? Como un árbol de arriba a abajo? Quien está arriba? Tiene que ver algo con lo que dijo Jordi Pujol, que cuando se movía un árbol se caían los nidos? Quien está en los nidos? Quienes son estos "pájaros"?

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/10/2019 - 12:39

Tarjetas falsas. Normal que los que defienden a delincuentes sean ellos mismos delincuentes.

#3 @Stopseparitsmo, Barcelona , 15/10/2019 - 12:18

Supongo que se buscarán a los responsables de este sabotaje a infraestructuras