Publicitat
Societat · 18 de Gener de 2019. 18:58h.

Taxistes trenquen vidres a cotxes VTC

La Guàrdia Urbana ha d'obrir pas a vehicles per protegir-los de les protestes

Mig miler de taxistes que es manifestaven aquesta tarda al Passeig de Gràcia s'han aturat a l'altura del carrer Aragó en veure tres vehicles VTC. En aquell moment s'han produït moments de tensió entre els taxistes i els treballadors de l'empresa i alguns taxistes han trencat vidres dels cotxes VTC.

Els antiavalots de la Guàrdia Urbana de Barcelona han hagut de protegir i d'obrir pas al vehicle VTC per facilitar-ne la sortida. Els taxistes han encerclat i trencat el vidre d'un altre vehicle d'una empresa VTC però els antiavalots del mateix cos policial també han protegit el conductor.

Els taxistes en vaga han decidit fer una marxa lenta aquest divendres a la tarda, des de l'Aeroport del Prat fins a la Gran Via de Barcelona, on deixen els vehicles aparcats per temps indefinit, tant a les diferents voreres com a la calçada. Els taxistes ocupen amb els seus cotxes gran part de la Gran Via, el carrer Urgell i Pau Claris.

Els taxistes exigeixen que els clients d'Uber i Cabify hagin de sol·licitar els serveis d'aquests vehicles amb 24 hores d'antelació, mentre que el Govern ha decidit que només cal que ho facin un quart d'hora abans.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sargento Chistorra, Estremera, 21/01/2019 - 16:37

Apreteu, i feu bé d'apretar. Apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu, apreteu........

#2 josep Maria , Barcelona, 18/01/2019 - 20:17

On està la BRIMO. BUCH.protegin als de VOX

#1 soloesmiopinon, Tabarnia, 18/01/2019 - 20:04

Hay que acabar con esta mafia del taxi pero ya!!! Espero que la GU haya identificado al HdP que ha roto el cristal del vehículo de UN TRABAJADOR. Cada día estoy más convencido de la decisión que tomé en la pasada protesta de no volver a coger nunca más un taxi.