Publicitat
Societat · 10 de Novembre de 2009. 10:33h.

"Tenim uns polítics que no ens els mereixem"

El president dels Constructors i Promotors de Barcelona suspèn "al Govern i a l'oposició"

El president de l'Associació de Constructors i Promotors de Barcelona, Enric Reyna, ha denunciat en una entrevista a Els Matins de TV3 que "em sap greu dir-me a mi mateix que tenim uns polítics que no ens els mereixem". "Suspens al Govern i suspens a l'oposició", ha sentenciat.

També ha recordat que "estem a la vora dels 4 milions d'aturats. Hi ha 90.000 aturats en el sector de la construcció, una xifra que mareja". En aquest sentit ha lamentat que la classe política "no em va fer cas quan ho vaig advertir".

Pel que fa als darrers casos de presumpta corrupció, Reyna ha demanat que "al regidor que té un Seat Ibiza i ara té un Mercedes, que no l'acusin de res i es munti aquest espectacle mediàtic si no hi ha proves". "Que al culpable li demanin comptes, però als jutges que s'equivoquin i hagin posat sobre la taula fets que no són veritat i hagin muntat aquest espectacle mediàtic, potser que a ells també els hi demanin comptes", ha apuntat.

El constructor ha instat a "no permetre que es posi en marxa el ventilador i després dir, 'miri, perdoni, és que això no era així". "No tinc res contra Garzón, però veure l'espectacle dels emmanillats.. que passarà si això no és veritat? a aquestes persones qui els compensarà del mal?", s'ha preguntat.

Tot i això, ha deixat clar que "jo no poso la mà al foc per Singla i Casamitjana, no els conec el suficient, però mentre no es demostri el contrari, que no se'ls acusi de res". "Poso la mà al foc per mi mateix, malgrat que alguna vegada la mà esquerra no li ha dit la veritat a la mà dreta", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Tori, BCN, 13/11/2009 - 10:03

Cada sociedad tiene los políticos que se merece, ni mas ni menos.Los políticos no son extraterrestres, la gente los vota cada 4 años.La responsabilidad última como siempre es del pueblo.Si al pueblo le parece bién la corrupción, corruptos les governaran

#16 Edu, Barcelona, 10/11/2009 - 18:43

Quins collons, gallina pelada! Amb una Catalunya independent no hi hauria ni corrupció, ni malversació, ni tractes de favors, ni explotació, ni malaltias, ni pluja els caps de setmana.

No fas cap favor a la independència amn les teves toneteries!

#15 gallina pelada, piteu, 10/11/2009 - 16:46

luis (Bcn): uiiiiiiiiii!!! Si et descuides ho dius, nomès t´ha faltat una paraula : INDEPENDENCIA, JA!!!!!
Intenta-ho, no és tant díficil!! jejejeje

CATALUNYA LLIURE DE PARASITS ECSPAÑOLS!!!

#14 luis, barcelona, 10/11/2009 - 15:31

Asi esta mejor?
Luis (BCN) a quin país et refereixes? Suposo que ecspaña, Y TAMBIEN CATALUÑA no?? Perque em sento igual que tu, país de pandereta, dirigit per lladres i a sobre ens volen obligar a fer-nos sé i sentir el que no sóm!

#13 gallina pelada, piteu, 10/11/2009 - 15:19

Luis (BCN) a quin país et refereixes? Suposo que ecspaña, no?? Perque em sento igual que tu, país de pandereta, dirigit per lladres i a sobre ens volen obligar a fer-nos sé i sentir el que no sóm!
Llavors nomès hi ha una solució : INDEPENDENCIA, JA!!