Publicitat
Societat · 5 de Novembre de 2011. 12:32h.

"Tenir a tothom en contra va despertar la malaltia"

Diana Garrigosa diu que Maragall "es va sentir traït" pel PSC i Zapatero

"Tenir a tothom en contra va despertar la malaltia"

Garrigosa i Maragall, en una foto d'arxiu

Diana Garrigosa, esposa de l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, ha assegurat que "tenir a tothom en contra va ser un cop fort que va despertar la malaltia" del seu marit.

"N'estic convençuda. És possible que també l'hagués desenvolupat, però més endavant, com la majoria de malalts. No sabem d'on ve, però veiem com sovint els malalts mostren símptomes després d'un cop emocional molt gros, per exemple si han perdut un fill", ha afegit en una entrevista al diari Ara.

Garrigosa també ha assegurat que Maragall es va sentir traït "de tots dos", en referència al PSC i a José Luis Rodríguez Zapatero. "Els fets li han donat la raó", ha reblat.

Segons la vicepresidenta de la fundació Alzheimer Internacional, el PSC "paga el que paguen la majoria de partits. Estan molt dominats per aparells molt forts que bandegen els que tenen idees pròpies. A força d'expulsar gent tenen el control, però es queden sols. Podria fer una llarga llista de gent que ha sortit del PSC perquè se sentien marginats. Jo hi era quan vam fer el partit, i ho vam fer unint diferents grups i valorant positivament el contrast d'idees. L'actual PSC ha abandonat aquesta línia".

De cara les eleccions del 20-N, Garrigosa ha dit que votarà "en blanc. I ja fa uns quants anys", ha remarcat. "Defenso el vot en blanc quan no saps a qui votar. No és comptabilitza, però és un dret, i cada vegada hi ha més gent que pensa com jo. No vull deixar de votar, crec en la democràcia encara que sigui imperfecta".

Malgrat tot, l'esposa de Maragall ha alertat que el previsible triomf del PP per majoria absoluta "és un desastre. La gent no se n'adona. Bé, a Catalunya ja comencem a saber què vol dir que governi la dreta. Comencem a perdre la societat del benestar".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#17 manuel, CACERES, 07/11/2011 - 13:44

QUE CASUALIDAD SU MARIDO DEJO DE SER PRESIDENTE Y ELLLA SE DIO DE BAJA DEL PSC. YA NO NECESITABA EL CARNET.NO ES ORO TODO LO QUE RELUCE.

#16 Esther, Barcelona, 07/11/2011 - 13:01

No oblidem que aquest senyor va començar el desgavell econòmic a Catalunya que ara patim ... aquests van començar a gastar el que no teniem i el segon tripartit va rematar la feina ....

#15 Daserrout, BCN, 06/11/2011 - 23:19

En Maragall va fer possible l'arrivada d'en ZP al poder. És corresponsable del desgavell i ruïna al que ens ha dut l'inepte i frívol ZP. O sia que la Garrigosa no faci escarafalls ella i el seu marit són col·laboradors de la malifeta.

#14 josepxicot, Barcelona, 06/11/2011 - 21:36

Com es nota que aquesta senyora de la burgue
sia barcelonina,no necesita anar al metge de la
SS,bè millor per a ella,jo tampoc hi vaig,però,el
motiu de que el estat del benestar es va a orris
es degut a la quantitat de benefactors que no a
porten res i exigeixen tot i mès.

#13 esther, Barcelona, 06/11/2011 - 15:53

Te raó la senyora Garrigosa, més que el PSC, va ser PSC-Barcelona, Joan Ferran i Cía en concret eren el làtic del seu marit, així com ho va ser el seu marit del nostre estimat regidor i primer secretari de la federació Bcn.Antonio Santiburcio que per desgracia no està aquí