Publicitat
Societat · 31 de Març de 2016. 15:32h.

Tensió a l’ANC

Liz Castro denuncia pressions perquè no es presentés

Tensió a l’ANC

Castro, entre Forcadell i Jordi Sánchez

Els dirigents de l’ANC, Liz Castro i Jaume Marfany, s’han intercanviat retrets a twitter, després que el segon hagi anunciat que “la batalla per controlar políticament” l’organització independentista “ha començat ja fa setmanes”. Això ha provocat la rèplica de Castro, que mesos enrere va ser la més votada per a presidir l’Assemblea malgrat que finalment Jordi Sánchez va ser l’escollit.

“Més feina i menys maniobres, si us plau”, ha demanat aquesta, a més de retreure a Marfany que “fa gairebé un any que tu em vas dir que no em presentés a presidenta, malgrat ser la més votada, per ‘preservar la unitat’”.

“Es cert... Em vas demanar la meva opinió i te la vaig donar. En Jordi Sánchez era la persona més adequada”, ha reconegut Marfany. “Jaume, això senzillament no és cert. Tu em vas trucar i tu em vas pressionar tot solet”, ha replicat Castro. “Mentida! Tu em vas trucar... Increïble!”, ha lamentat per la seva banda Marfany.

“És més: jo no volia ser presidenta, vaig decidir postular-me després de veure les maniobres que fèieu. Jo confiava en l’ANC”, ha insistit Liz Castro. Jaume Marfany, finalment, ha sentenciat que “és increïble.... De totes maneres twitter no és el lloc per parlar-ne... No penso tractar aquest tema en aquest espai”.

A la conversa s’hi han afegit diferents persones, algunes per ‘posar-hi cullerada’ tot afegint acusacions i d’altres per demanar a ambdós que discuteixin “aquestes coses en privat” i no a les xarxes socials.

Piulades

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Vergonya Aliena Sento, Burundi del Nord, nou estat d'Europa., 01/04/2016 - 09:39

"Prusès democràtic , participatiu i obert a tothom" Hahahahahahaha

#18 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 01/04/2016 - 01:17

És la que vaig votar jo i la que va guanyar. No ho oblidem. Avui al Paranimf ja s´ha dit que no hem de caure amb els errors del passat. I en Jordi Sánchez es pensa que encara mana la Crida a la Solidaritat. Hem d´anar més en compte ja que ens juguem la nostra nació.

#18.1 Miquel Farre, Bcn, 02/04/2016 - 00:51

Cada vez se juegan tener que pagar más horas de psicólogo.

#17 AlexB, Vic , 31/03/2016 - 23:42

La ANC i Odium es una mafia asociativa que busca la pasta publica i enfrentament civil.

#16 capm gros, palamos, 31/03/2016 - 21:39

Anem foten el burru...els catalans ens hem dimplicar en la governansa despanya desde dins el govern,buscar aliances a tota españa i contribuir a la seva renovacio, pero amb aquesta colla de tarats e inadaptats no anirem enlloc, i quan aixo passi tots samagaran i no en veurem a cap

#16.1 Petersellers, Barcelona, 01/04/2016 - 11:21

Ben cert. Fins fa quatre dies ser català a qualsevol punt d espanya era un plus, ben valorats. Catalans a espanya els hi ha hagut sempre, i molt competents, fins fa quatre dies

#15 La hora de los egoistas, bcn, 31/03/2016 - 19:43

La "revolución de las sonrisas' de la "sociedad civil". Pero esto no iba de que no importaba el "quien". Mienten mas que un indepe.