Publicitat
Societat · 28 de Febrer de 2013. 11:30h.

Tensió al Banco Popular

Membres de la PAH forcegen amb la seguretat de l'entitat bancària per ocupar-la

Uns 200 activistes procedents de diverses plataformes d'afectats per les hipoteques han ocupat per la força la seu central del Banco Popular, al Passeig de Gràcia. Membres de la plataforma han forcejat i han tirat a terra un d'ells, com es pot veure en el vídeo, per poder entrar a la seu bancària.

Els manifestants s'han concentrat a les deu del matí a la plaça de Catalunya i han anat fins a la seu de l'entitat bancària. Un cop allà, han entrat dins del local després de forcejar amb els membres de seguretat, que ha acabat amb un membre de la PAH i un vigilant atesos pels serveis mèdics. "Som un moviment pacífic", han defensat els activistes. "No ho sembla", els han replicat.

Els participants han exposat els seus casos mentre esperaven la presència d'un interlocutor de l'entitat per intentar negociar i posteriorment s'han reunit amb els serveis jurídics. A més, han col·locat a l'interior de l'oficina diverses pancartes en què es poden llegir lemes com "STOP desnonaments".

Un membre de seguretat, pel terra
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Terraxa, Terrassa, 28/02/2013 - 15:39

Tenint en compte que des del 2008 fins ara els ajuts públics directes al sistema financer espanyol han estat de 216.000 milions d'euros, tenim tot el dret del món d'ocupar els bancs i fins i tot c..g...r. nos hi

#3.1 Ferran A, bcn, 28/02/2013 - 19:17

El Popular no ha rebut ni un cèntim en ajuts públics. Ni el Santander, ni el BBVA, ni el Sabadell, ni el Bankinter... Qui ha rebut ajudes? les caixes d'estalvi on els polítics jugaven al Monopoly.

Cosa que no dóna el dret de fer ús de la violència. Llevat que la justifiquis, i això té un nom lleig.

#2 CCC, BCN, 28/02/2013 - 14:42

No trago a aquesta gent que es creu amb més drets que ningú però no respecten els drets dels demés. La defensa que fan amb el tema hipotecari, preferents, etc perà la defensa d'uns drets no els retreu que tinguin unes obligacions.