Publicitat
Societat · 15 de Març de 2019. 08:22h.

Tensió entre Mossos i espanyolistes

Per impedir que treguin el llaç groc de la Generalitat

Un grup d'unes quaranta persones a favor d'Espanya han intentat arrancar la pancarta amb el llaç groc del balcó de la Generalitat aquesta matinada passada i s'han produït moments de tensió amb agents dels Mossos d'Esquadra.

Quan el grup s'ha apropat a les portes del Palau de la Generalitat amb el pal per treure la pancarta, han aparegut agents de la policia de la Generalitat, dos per un lateral i tres han sortit de l'edifici; per treure'ls-hi el pal. Algunes persones ho han intentat impedir.

En aquell moment, un agent ha anat contra un grup de les persones i n'ha agafat una persona pel coll. L'agent ha al·legat que li havien donat puntades de peu. Els agents de la policia han rebut crits de "feixistes", "on éreu l'1-O?", "llibertat" i "prevaricadors".

Deu minuts més tard, ha arribat una patrulla dels Mossos i han estat rebuts a crits de "Visca Catalunya espanyola", "més traïdors", "delinqüents", traïdors a la nació" i "som gent de pau". La tensió ha estat tal que, finalment, ha arribat un furgó dels antiavalots.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#17 Cris, Barcelona , 16/03/2019 - 11:16

Y luego está Trapero intentando blanquear al cuerpo en el juzgado. Aquí la única verdad que se protege es el símbolo LAZI, con la vida si es necesario. Que imagen más ridícula la de estos mossos.Jijijijii

#16 Xavi, Barna, 15/03/2019 - 22:02

No se a que esperan para disolverlos, estos iban a detener a Puigdemont? Venga va...

#15 Laughter, L'H-España, 15/03/2019 - 18:49

Pues los mozos podían haber puesto el mismo interés el día 1-O. Pero no, ese día de brazos cruzados. Anoche sí estaban bien gallitos, partiéndose la cara con ciudadanos que iban a hacer el trabajo que les corresponde a ellos. Y luego no quieren que se les identifique como una policía política. Por décadas van a estar pagando su apoyo al 1-O

#14 Clint, Bcn, 15/03/2019 - 17:29

Estos ya no son policías. Son otra cosa, totalmente fuera de la ley.

#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/03/2019 - 13:36

Aquí tenemos la prueba evidente de que Trapacero mintió ayer como un bellaco. La genestapo sigue al servicio de la delincuencia y sigue siendo policía política que debe ser disuelta cuanto antes. ¿Porqué no se emplearon así durante l golpe? Porque eran parte de él, claro. Y en ello siguen.