Publicitat
Societat · 29 d'Agost de 2014. 13:21h.

Tercer robatori d'una bandera espanyola a Mataró

A les dependències de la Policia Local

Tercer robatori d'una bandera espanyola a Mataró

La Comissaria de la Policia Local de Mataró, sense la bandera espanyola

El PPC a Mataró ha denunciat que “en pocs mesos la bandera espanyola, que juntament amb la resta de banderes oficials, oneja a la plaça que dóna accés a la Comissaria de la Policia Local de Mataró, ha estat robada en tres ocasions”.

Els populars consideren que aquests fets només pot obeir a dos fets: “o bé una manca de seguretat evident o una manca de voluntat política per tal d’acabar amb els mateixos”. “Pensem -diuen- que els fets són especialment greus per la repetició dels mateixos però també pel lloc on es donen, però especialment perquè no s’hagi fet res en absolut per tal d’evitar-los”.

La formació, en un comunicat, explica que “el Govern Municipal Convergent te la intenció d’instal·lar una senyera amb asta més a la ciutat per a la propera Diada, que s’afegiria a la que ja llueix al Centre de Mataró, i que es posarà a uns centenars de metres d’on es produeixen els fets que denunciem”.

Finalment, anuncien que portaran aquest tema al proper Ple de Juliol perquè “s’actuï contra els autors d’aquests fets, s’expliqui per què no s’ha millorat la seguretat de la caserna i es duguin a terme les mesures necessàries per tal que no es tornin a repetir”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 jotaeme, Mataró, 31/08/2014 - 00:59

Pues mira que es fácil saber quien ha sido, o al menos ver la imagen. La plaza de Granollers, en donde está la policía, está llena de cámaras de vigilancia

#8 ALEX, Terrassa, 30/08/2014 - 09:19

Los Pujoles robando dinero y los tontos robando banderas.

#7 Mabus, Barcelona, 29/08/2014 - 22:15

I d'això no s'en fa ressó TV3. En canvi dediquen 3 minuts a parlar de la bandera sedicionista que han robat al minúscul poble de Vilobí.

Cat is Cat...

#6 ALVAR TriBorn Catatonic, Bcn Españolaza, 29/08/2014 - 19:51

Pues la lista de estrelladas rechazadas y arrojadas es interminable.

#5 Josep, Barcelona, 29/08/2014 - 17:02

ja comencem... ami tot aixo en fa molta por, pels uns i pels altres... JO JA SOC LLIURE, deixeume en pau collons, gracies

#5.1 BVBHUIPN, el mon , 29/08/2014 - 18:30

HAHAHAHAHA i jo que mo crec