Publicitat
Societat · 5 de Març de 2020. 18:21h.

Tercera denúncia per violència a la Meridiana

Un home declara que va rebre empentes i "una puntada de peu al cap" quan va caure a terra

Tercera denúncia per violència a la Meridiana

Agressió a la Meridiana

Els talls de trànsit a l'Avinguda Meridiana ja acumulen tres denúncies per fets violents d'ençà que van començar les protestes. Un home de 42 anys ha denunciat als Mossos d'Esquadra que va rebre "diverses empentes" i que "un cop a terra va rebre una puntada de peu al cap" quan va intentar protegir un motorista que estava sent sacsejat i insultat pels manifestants al crit de "fatxa" el passat 25 de febrer.

El denunciant és un dels membres de la família que va ser agredida a la transitada via que ha decidit presentar denúncia a part pels fets. Ell, juntament amb la seva dona, de 44 anys i el seu pare de 70 anys van ser agredits després que intercedissin per un motorista que intentava passar per la vorera i al qual se li van tirar els manifestants a sobre.

"Fatxa, si saps que està tallat no passis per aquí" explica l'agredit que li van dir els manifestants al motorista, fet que va propiciar que s'aproximessin "per tal d'impedir l'agressió". L'agredit detalla en la denúncia que va ser espitjat i colpejat i que "no recorda cap tret característic dels manifestants perquè la majoria anaven amb la cara tapada". L'home també explica que mentre era agredit els manifestants cridaven "fatxa" i "no graveu" fins que va arribar al lloc dels fets una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

L'agredit també fa constar en l'escrit presentat a la Policia de la Generalitat que va estar assenyalat a les xarxes socials, on va veure la seva fotografia acompanyada del missatge "aquest és el motociclista que ahir va agredir un company a la Meridiana", "Piolín" i "feixista". A més, exposa que "alguns dels tuits venien de CUP Sant Andreu".

L'home va ser identificat amb les paraules "un fatxa, a per ell" en un vídeo penjat a les xarxes, va ser tirat a terra i colpejat i va requerir assistència sanitària, com el seu pare i la seva dona.

La família agredida a la Meridiana el passat 25 de febrer ja va presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos a Torres i Bages pels fets. La denúncia interposada per l'agredit suposa la tercera denúncia presentada per incidents en aquesta avinguda de Barcelona després de la interposada també pel director d'e-notícies, Xavier Rius.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 gurguri, barcelona, 05/03/2020 - 20:04

Esta gentuza independentista, que apoya los cortes en Meridiana, tienen la piel muy fina .Borrás y otros intolerantes denuncian insultos de la policia en Madrid.Nosotros llevamos meses de acoso y cortes con la connivencia de Buch y el Govern miserable.

#2 NO PASA RES, NO PASA RES, Barcelona, 05/03/2020 - 19:55

IMPUNITAT.CAT

A Dinamarca del Sud, mai NO PASA RES
BARRA LLIURE, si son de la seva corda

La resta, LA MEITAT DELS CIUTADANS DE CATALUNYA
no hi compten, no existeixen

US QUEDA CLAR ?

#2.1 Paganini, Figueres, 05/03/2020 - 23:22

Excepte per pagar impostos, llavors si som tots bons catalans.

#1 Bollycao, Samarkanda, 05/03/2020 - 19:28

Pedrito? Hay alguien ahí? No, no está. Como tampoco estuvo Rajoy, ni ZP, ni Aznar, ni los anteriores desde hace siglos. Quizá, cuando la zanohoria no funciona, habría que probar algo diferente, no?