Publicitat
Societat · 24 de Març de 2011. 09:25h.

"Tindran el seu 11-M"

Amenaça del president de la Junta Islàmica de Catalunya

"Tindran el seu 11-M"

Imatge del bloc de Prado

El president de la Junta Islàmica de Catalunya, Abdennur Prado, ha afirmat a la pàgina 'Webislam', l'òrgan de comunicació de la Junta, que Espanya "tindrà el seu 11-M", després de la decisió del Govern espanyol de participar en la coalició contra el règim de Gaddafi. Prado ha penjat, juntament amb el seu escrit, fotos de l'atemptat.

Prat acusa el president José Luis Rodríguez Zapatero, als diputats i als periodistes de "justificar les matances amb arguments de saló". "Estima la destrucció a Zapatero, la massacre, la guerra, la ignomínia. Penetrant en el cercle de sang, cerimònia de mort massiva que respon als més baixos interessos", escriu.

Segons el seu autor, la dura advertència no té per què ser literal. "Tindrà el seu 11-M. Déu no ho vulgui. Potser no avui ni demà, tal vegada en l'altra vida, potser només en la ment de la mare d'un nen destrossat, potser el malson del pilot que llança els míssils , potser només en la ràbia continguda de tant i tants".

El mateix autor va voler aclarir després qe "en aquest text, el 11-M és utilitzat com a metàfora d'allò més terrible per als espanyols actuals: la massacre de civils innocents. Quan es diu de determinades persones que" tindran el seu 11-M, Déu no ho vulgui ", això no vol dir que s'estigui expressant el temor que hi hagi un nou atemptat terrorista a Espanya. El que vol dir és que cada bomba que cau sobre Líbia i mata civils innocents, amb l'ajuda espanyola, és ja una reedició de l'11-M".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 Jordi Tallaferro, Barcelona, 26/03/2011 - 18:19

El que ha dit aquest home pot trobar-se comrès dins de determinats articles del Còdi Penal,. Cal que la Fiscalia i la Policia es posin a treballar, doncs aquest tipus de declaracions son intolerables en una societat europea, democràtica, respectuosa amb la llei i les llibertats socials.

#43 Manelic, terra Baixa, 25/03/2011 - 21:26

Aquest paio de Maó em pot desitjar un atemptat i jo no puc dir-li que és un estúpid? déu n'hi do quin criteri que gasteu!

#42 laia, bcn, 25/03/2011 - 10:22

No els vull al meu país. Penseu que els nostres fills agafen cada dia el transport públic. Cada dia. Hem de romandre quiets, esperant que un dia ens posin una bomba?

#41 Rauric, Granollers, 25/03/2011 - 09:56

"Prat acusa..."
Qui és aquest tal Prat que apareix de cop i volta en la notícia?

#40 Rauric, Granollers, 25/03/2011 - 09:55

"de fuera vendran que de tu casa te echarán."

Com es pot ser tan ignorant de la realitat d'aquest país? Que no te n'adones, Gemma, que això mateix ho diem els catalanoparlants respecte a vosaltres? Hostes vingueren que de casa ens tragueren.