Publicitat
Societat · 6 de Gener de 2017. 21:05h.

Tiroteig als Estats Units

Almenys cinc persones han mort a l’aeroport de Florida

Tiroteig als Estats Units

Imatge dels minuts posteriors al tiroteig

Almenys cinc persones han mort i vuit han quedat ferides en un tiroteig aquest divendres a l'aeroport internacional de Fort Lauderdale, a Florida, als Estats Units. També hi ha una desena de persones ferides.

El tiroteig ha tingut lloc ala zona de recollida d'equipatges de la terminal 2. Els viatgers han estat evacuats a les pistes d'aterratge i els accessos a l'aeroport han quedat tallats.

La policia ha aconseguit capturar l'atacant. El senador representant de Florida Bill Nelson ha declarat al canal de notícies Fox News que es tracta de Esteban Santiago, un exveterà de la guerra d'Iraq de 26 anys, que portava una identificació militar. Segons SkyNews, l'home era passatger d'un vol canadenc i portava una arma que havia estat registrada.

Segons les darreres informacions, l'autor del tiroteig havia estat destinat a l'Iraq dos anys -2010 i el 2011- i havia rebut mitja dotzena de medalles per la seva feina com a enginyer en combat a l'Iraq. Després, va tornar a servir a la Guàrdia Nacional d'Alaska abans de passar a la reserva activa l'agost de l'any passat.

Imatge de l'evacuació de l'aeroport (foto: CBS)

0 Comentaris

Publicitat