Publicitat
Societat · 27 d'Abril de 2021. 13:48h.

Toc a la Generalitat per no vacunar policies i guàrdies civils

El TSJC dóna deu dies per fer-ho "de manera immediata i sense dilacions"

Toc a la Generalitat per no vacunar policies i guàrdies civils

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha exigit a la Generalitat que garanteixi "immediatament i sense dilacions" la vacunació contra el covid dels policies nacionals i guàrdies civils.

"En un termini de deu dies haurà d'haver arribat a la mateixa proporció dels Mossos", ordena el TSJC. En aquest sentit, afirma que hi ha una "aparença de discriminació" entre els diferents cossos policials. Els Mossos ja van ser vacunats en la seva totalitat el passat mes de febrer.

El tribunal accepta d'aquesta manera la petició dels sindicats de guàrdia civil i policia nacional Jucil i Jupol perquè es dictessin mesures cautelars que ordenin a la Conselleria de Salut prosseguir amb la vacunació dels agents, sol·licitud avalada per la fiscalia.

"No són necessàries massa proves per entendre que la demora en la vacunació dels funcionaris dels cossos de seguretat de l'Estat que estan en actiu pot situar a aquests agents en una situació de risc per a la salut", fins i tot "greu o irreparable", diu el TSJC.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#24 Alien, Saturn, 27/04/2021 - 20:45

Per tant, em considero part perjudicada i vull que tots els responsables del procés i les seves merdes ho paguin a la presó.

#23 Alien, Saturn, 27/04/2021 - 20:45

Si jo faig balanç dels últims deus anys, el procés m'ha perjudicat moltíssim, personalment i econòmicament. M'ha desconcentrat de les coses que realment m'importen i he hagut de destinar un temps que no tenia -i que ningú no em va agraïr tampoc- a defensar-me perquè tenia por de que acabéssim molt malament si no ho combatia. Estrès i mal

#22 Alien, Saturn, 27/04/2021 - 20:41

Jo aniria més enllà i recuperaria la competència policial. Ja n'hi ha prou d'aguantar tantes provocacions independentistes. La gent tenim altres coses que fer, concretament treballar per seguir portant diners a casa i no haver d'estar pendents de si ens organitzen un conflicte civil. I conseqüencies penals ràpides per als responsables..

#21 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU , VENGANZA DE LA GENERALITAT , 27/04/2021 - 20:18

NO TENGO GRANDES ESTUDIOS . , Pero no hace falta tenerlos para saber POR QUÈ NO HAN VACUNADO ..A LOS GUARDIAS CIVILES y POLICIA NACIONAL .ESTA BIEN CLARO ¡ " ES LA VENGANZA DE LA GENERALITAT " ! Contra estos dos Cuerpos del ORDEN . POR SU ACTUACION EL 1- O ,,EL GOVERN CATALÀ No les a perdonado lo que hicieron .es un FET .

#20 M, Sabadell, 27/04/2021 - 20:10

Cuando un niño no hace sus deberes, tienen que venir los padres y obligarle a hacerlos.
Puede que el niño llore y se queje, pero al día siguiente los presentará ya hechos.