Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2011. 11:30h.

"Tolerància zero" a Lloret

El regidor de segureta admet que "hem arribat a un punt de no retorn, hem tocat fons"

"Tolerància zero" a Lloret

Imatge dels aldarulls produïts aquesta setmana a Lloret

El regidor de seguretat de Lloret de Mar, Jordi Martínez, ha anunciat que "a partir d'avui, a Lloret, tolerància zero. Hem d'anar a per totes. No podem permetre res", però ha admès que "hem arribat a un punt de no retorn, hem tocat fons".

En una entrevista a Rac1, ha explicat que "Aquesta matinada ja hem retirat tots els rètols i cartells publicitaris que no tenien llicència. En això hi havia hagut certa permissivitat" i ha afegit que "les persones que reparteixen propaganda a la via pública, a partir d'aquesta mitjanit quedarà prohibit".


Martínez no creu que "tancar les discoteques més d'hora sigui una bona solució". Però ha anunciat que "ja que la justícia no ens ajuda a tancar els locals que no compleixen la normativa, des de l'Ajuntament farem tots els tipus d'inspeccions que puguem per posar les coses difícils a aquests locals, perquè hagin de tancar".

Per últim, ha lamentat que "el 2004 hi va haver 14 detinguts pels aldarulls. Només se'n va jutjar un. Els altres van prescriure. Si la justícia no ens ajuda, tenim un problema".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 josep, barcelona, 12/08/2011 - 18:16

I aquell alcalde de Lloret que va posar a parir a la Tura quan va dir quatre veritats? on és ara? que potser li han donat cadira ja?

#2 Apa, a prendre pel sac, 12/08/2011 - 15:06

Me n'alegro, lloterencs us ho mereixeu. Us ho heu buscat a pols. Sou els amos dels bars, pubs i discoteques que busquen aquest tipus de client. Amics i parents dels que són a l'ajuntament. Us desitjo maldecaps per anys, en retorn per haver degradat la costa catalana.

#2.1 Joan, Barcelona, 13/08/2011 - 06:58

Als anys 70 ja estava ple d'anglesos trompes i en comptes d'aturar-ho encara s'ha anat fomentant aquest tipus de turisme. Doncs ara recolliu els fruits

#2.2 jordi martinez planas, lloret de mar, 13/08/2011 - 11:05

A Lloret, "senyor savi" som molts els que no tenim ni cap pub, ni cap discoteca, ni cap hotel, ni cap bar, etc.etc. I es nota que no tens ni idea del que és Lloret. L'unic que saps es vomitar bestieses. I espero que no se't ocorri venir mai per aqui!

#1 pepe, andorra, 12/08/2011 - 12:44

aun recuerdo cuando la PN metía a los ingleses borrachos agresivos en la tocinera y los ponía a "tono" y ademas con el aplauso de todos los q estábamos alli. En Mallorca no pasan estas cosas pq la PN y la GC saben lo q tienen q hacer.

#1.1 joan, sant celoni, 12/08/2011 - 14:21

aqui por desgracia solo mossos!
mala policia ....